Miért nem vállalják fel sokan facebookon nyilvánosan, hogy ki a párjuk?
Van facebookom. De mivel abszolút nem használom, csak a kapcsolattartásra, így nem látom értelmét. Nem posztolok soha, nem osztok meg soha, az egyetlen fénykép ami rajta van, évek óta az az egyetlen.
Azért nem rakom ki a párom, mert senkinek semmi köze hozzá. Ha esetleg szétmennénk, akkor sincs senkinek köze hozzá. Nem kellenek a sajnálkozó üzenetek sem. Egyszerűen nem látom értelmét a magam részéről, hogy nagyon sok személyeset megosszak magamról.
Egyrészt hogy a hozzád hasonlók ne tudják beleugatni a képüket a magánéletébe. Mert kibaxottul semmi közöd hozzá.
De ez csak egy tipp. 😚
Másrészt rengeteg házas ismerősöm van akinek még a gyerekéről sincs kint képe.
Onnan lehet tudni, hogy azért nem rakja ki mert több vasat tart a tüzbe, hogy tagadja és azt mondja hogy nem a facebooknak élünk. ;)
Meg ez hogy támadófelület hogy felvállalja, pff. 😁 Kinek? A többinek? 😁 Azoknak tényleg. 😉
13
És ha se a fiúnak se a lánynak nincs kint? Akkor mindketten félrekuffantanak? Nagyon hihető hogy mindegyik a másik mellett titokban több szeretőt is tart.
😂
Én időnként elkövetem azt a hibát, hogy megszólalok posztok alatt. Nem a személyeskedő, támadó hangnemen, hanem alapvetően igyekszem tényszerű válaszokat adni.
Még így is kaptam már mindenfélét. Halálos fenyegetést is.
Volt, hogy valaki lelopta bosszúból a képeimet és elkezdte megosztani különböző oldalakon. Mondjuk akkor már nem volt olyan nagy az illető arca amikor büntetőeljárás indult ellene mert feljelentést tettem.
Pont ilyen dolgok miatt igyekszem a privát adataim nem megosztani, levédeni. Aki ismer tudja ki a párom, másak meg pont semmi köze hozzá. Eleve nincsenek kitöltve az adataim.
Eleve ez csak egy platform a sok közül. Nem ezen múlik a "felvállalás".
A legtöbb ismerősöm nem is használja aktívan, van akinek 10+ éve nincsenek frissítve az adatai. A nagy többségnek csak a Messenger miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!