Miért nem vállalják fel sokan facebookon nyilvánosan, hogy ki a párjuk?
Figyelt kérdés
jan. 24. 20:04
21/90 anonim válasza:
Egyértelmű: ebben a hónapban "ez", de lehet, hogy a következő hónapban már "amaz".:):):)
22/90 anonim válasza:
Szakítottam már olyannal aki nem akarta kitenni hogy együtt vagyunk.
23/90 anonim válasza:
Milyen támadófelület van abból, ha valaki kiteszi, hogy kivel van kapcsolatban/jegyben/házasságban?
25/90 anonim válasza:
Ne rakjuk ki hogy pár vagyunk, mert "nem a fészbuknak élünk", de megcsalsz azzal, hogy beszívezed más fotóját. Aha, értem. 😅
26/90 anonim válasza:
"Aki semmilyen tartalmat nem oszt meg a közösségi oldalakon a barátnőjéről/menyasszonyáról/feleségéről, az azért van, mert nagyon tiszteli a szeretőjét." :D :D :D :D :D :D
Ja és ezt nem én találtam ki. ;)
27/90 anonim válasza:
Nálam a felvállalás az, hogy bemutatom anyáméknak, együtt lógunk a barátainkkal, vagy kézen fogva sétálunk az utcán. Aztán nem tudom lehet a hátam mögött megjegyzi a boltos Gizi, hogy "jajj nézzed már ezek itt sétálgatnak kézen fogva, pedig a Facebookon ki sincs rakva, hogy kapcsolatban vannak". :D
28/90 anonim válasza:
Ezt én sem értem. A családomnak, barátaimnak be van mutatva, a kollégáim tudnak róla, és őket ismerem fb-n is. Mi értelme lenne telepakolni személyes dolgokkal a netet?
29/90 anonim válasza:
Őszintén, én azért nem, mert elhízott és szégyellem. Amikor régen összejöttünk olyan szép formás bomba volt, hogy csak na. Mostmeg...
Majd ha lead vagy 30 kilót, akkor felteszem. De amíg nem, addig köszönöm, nem fogom reklámozni. Épp elég kellemetlen néha a való életben is.
30/90 anonim válasza:
Na ez akármilyen ronda dolog, sokkal hihetőbb, mint az ilyen "nem a facebooknak élünk" meg #27-es kamu dumák, amiket egymásnak felpontoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!