Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem vállalják fel sokan...

Miért nem vállalják fel sokan facebookon nyilvánosan, hogy ki a párjuk?

Figyelt kérdés
jan. 24. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:

Ezt mind olvastam, és felfogom, de mivel továbbra sem látom egyetlen social media oldalat sem, nyilván gáz ember vagy. Lehet ronda dagadt, azért nem mered megmutatni a fejed.

Nagyon hiteltelen vagy ezzel a kapálózással.

febr. 23. 01:41
 62/90 anonim ***** válasza:

61-es, linkeld be ide a közösségi média elérhetőségeidet, hogy rád tudjunk írni. A kérdező is, én is stb.

De a valódi profilodat, ne valami kamut!

Köszönöm.

febr. 23. 07:57
 63/90 A kérdező kommentje:
#61 Értelmesebb hozzászólásra nem telik?
febr. 23. 09:57
 64/90 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezek ilyen tipikus trollkodó lúzerek, akiknek annyi az életcéljuk, hogy irritálóak legyenek. Nyilván már egy 10 éves gyerek számára is világos, hogy miért nem osztogatunk meg magunkról személyes adatot, adatlapot, személyazonosságot egy anonim oldalon, ahol köztudott, hogy nyüzsögnek a sunyi gerinctelen rosszindulatú frusztrált vesztesek.

Ott rontottad el, hogy figyelmet adtál neki. Szánalmas életében ez most számára sikerélmény.

febr. 23. 10:26
 65/90 A kérdező kommentje:
Igazad van, de ugyanakkor égeti is magát, egyrészt folyamatosan olyat kérdez, ami már még lett beszélve, másrészt ellentmondásba keveredik magával, és mindezt nem privátban, hanem nyilvánosan, ahol mindenki számára visszagörgethető az egész kommunikáció. ;)
febr. 23. 10:45
 66/90 anonim ***** válasza:

62, nem én írtam ki a kérdést.

A kérdező azt hazudja, felvállalja magát, de ki előtt, ha fosik belinkelni?

febr. 23. 10:45
 67/90 A kérdező kommentje:

Fizetőssé kéne tenni a hozzászólásaid olvasását a külföldről olvasóknak, mert ez a primitívség ami árad belőle, nemzetközi szintű, de az értelmét (ami nincs) úgysem lehet érteni még magyarul sem. ;)

febr. 23. 10:47
 68/90 anonim ***** válasza:

Pedig próbálok egyszerűen fogalmazni.

Ki előtt vállalod fel magad, ha nem mered itt megmutatni, ki vagy?

febr. 23. 10:49
 69/90 A kérdező kommentje:
Mert? Ki vagy te? :D
febr. 23. 11:29
 70/90 anonim ***** válasza:
De primitív ez a 68-as. És az ilyen szavazhat.
febr. 23. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!