Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem vállalják fel sokan...

Miért nem vállalják fel sokan facebookon nyilvánosan, hogy ki a párjuk?

Figyelt kérdés
jan. 24. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 anonim ***** válasza:
23%
Ja meg mint a "csak kapcsolattartásra használom a facebookot" féle elterjedt fake duma is.
jan. 26. 10:21
 32/90 anonim ***** válasza:
De ember, ha tudod, ki az ismerősöd párja, miért akarod facebookon nézegetni?
jan. 26. 10:43
 33/90 anonim ***** válasza:
49%
Sokkal jobban becsülöm a 29#-es választ, mint az ilyen "ne a facebooknak éljük az életünket" és a "kapcsolattartásra használom a facebookot" féle legalább ugyanolyan bunkó dumákat, mégpedig azért, mert az utóbbi kettővel ellentétben, a legelső legalább őszinte. És ez így van.
jan. 26. 10:46
 34/90 anonim ***** válasza:

"sokkal hihetőbb, mint az ilyen "nem a facebooknak élünk""

Érdekes bármikor Facebook-hoz köthető kérdés van, mindenki rávágja, hogy ő nem is használja, nem ott él. Akkor most mégis?

jan. 26. 21:08
 35/90 anonim ***** válasza:

"#27-es kamu dumák"

Magyarázd már el mi a kamu duma abban ami egyszerű TÉNY

TÉNY 1: A páromat ismeri akinek ismernie kell. Szülők, barátok.

TÉNY 2: Ha bárhol együtt mutatkozunk, akkor a páromként mutatom be.

TÉNY 3: Ha szóba kerül akkor mondom, hogy van párom.

TÉNY 4: Facebookon többek között a párkapcsolati adataink sincsenek kitöltve.

Nem értem ez miért sértő a sok élettelennek.

jan. 26. 21:11
 36/90 anonim ***** válasza:
37%

Ha egy-egy embertől hallani ezeket, még hihető lenne. De annyira általános és elterjedt, és akiket ismerek és ezt tolják ki, azok legtöbben több vasat tart a tűzbe. Megválaszoltam hitelesen.

Azonban én meg arra nem kaptam választ, hogy miért támadó felület az ilyen.

jan. 26. 21:15
 37/90 anonim ***** válasza:
De ha szégyelli a párját, miert can vele? Mert van pénze?
febr. 21. 13:15
 38/90 anonim ***** válasza:

37#

Én a férfi vagyok.

Mert lakásunk van gyerekünk van, és kötődök hozzá. Attól még szeretem, és tényleg más tekintetben nagyon jól megvagyunk.

Viszont ez a dolog zavar engem. Nyilván nem tehet a genetikájáról, de most legyünk őszinték: minden férfi szeret dicsekedni a párjával. Bunkón fogok fogalmazni, de mindig is volt és lesz is egyfajta versengés a férfiak között, hogy "ki milyen nőt dug". Hidd el, a Facebook az emberek le szokták csekkolni egymást. Ha látnak egy jó nőt, sokan kíváncsiak, "ki dugja". És persze fordítva is.

Úgyhogy hagyjuk már ezeket a kamu dumákat, hogy nem érdekel mi a másik véleménye, meg nem a Facebook-on élek stb. De igen, téged is érdekel a mások véleménye, te is szeretnél fent lenni a hierarchiában és igen, téged is azok az értékek mozgatnak, mint mindenkit. Ne álszenteskedjünk már könyörgöm, legalább itt ne!

febr. 22. 07:20
 39/90 anonim ***** válasza:

Régen amúgy nagyon szívesen mutogattam. Nagyon jó érzés volt például, amikor a haverjaim poénkodtak, hogy nem értik, miért van velem (azaz túl jó csaj hozzám), vagy amikor egy másik haverom rámírt még facen, hogy XY látott és mondja, hogy jól néz ki a barátnőd.

Melyik férfinek ne esne jól egy ilyen dolog? Melyik férfi ne akarna büszke lenni a párjára nőként is?

febr. 22. 07:22
 40/90 anonim ***** válasza:

38, wow. Tetszik, hogy azért érzed, mennyire kibaaszott gáz vagy, ezért minden férfira kiterjeszted a saját nyomorékságodat.

Nem mindenki van azon az igen alacsony agyi szinten, ahol te megrekedtél. Facebook hierarchia, ezt egy konkrét felnőtt írja. 😆

febr. 22. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!