Miért csodálkoznak sokan, hogy egyre többen utálják a kölyköket?
Igen, a szülő a bűnös, meg úgy általában a propaganda, hogy azt erősíti, nem számít mi van, darabszám legyen és onnan semmi nem fontos.
Ettől függetlenül kár ezeket a provokatív kérdéseket kiírkálnod a jó érzésű emberek mindkét oldalon elhatárolódnak az ilyen alpári véleménynyilvánítástól, de legalább a momzillák jól megmondhatják. Értelmetlen, sehova nem vezető veszekedés lesz belőle csak
Engem is sokat idegesítenek, éttermekben folyamatosan van nem is egy ilyen neveletlen kölyök, egy alkalommal a velünk szemben lévő asztalnál egy kb 5-6 éves gyerek lézerrel játszott, rohadtul élvezte, hogy mindenkinek süttetett a szemébe, persze a szülő rá se hederített, felőle meg is ehette volna szerintem, annyira elvolt az asztaltársaságában.
Másrészt az ilyen idegesítő kiskölykök viselkedése csakis a szülő hibája, mert sokan csak megszülik a gyereket, aztán berakják egy telefon/tablet elé, oszt jólvan, csináljon amit akar, aztán csodálkoznak, hogy már 5 évesen figyelemhiányos és 0-24ben ordít
Érdekes módon nekünk tűrni kell, hogy valamit minden nap fúrnak, mert fel kell újítani, hogy megy a zene, mert bulizni kell, hogy kiabáljanak, mert beszélgetni kell, hogy a kutya ugasson, mert az a dolga stb., de most már azért is szégyelljem magam, mert gyerekem van.
Az általad leírt problémát rakás helyzetre lehetne vonatkoztatni, de Te a gyerekekre koncentrálsz.
Az általad
Én nem utálom úgy általában a gyerekeket, de ja, sok szülő ad rá okot, hogy az övét utáljam.
Játszótér mellett lakunk, alapból nem zavar a zsivaly, de amikor este 11kor még lent toporzékol Ödönke, meg egy kővel veri a hintavasat, az felhúz. A párom kiszólt, hogy lassan be kéne fejezni, erre anyuka idegbeteg módjára felcsengetett, hogy a krv anyánkat, hogy mi ilyenkor már dögleni akarunk.
Vagy mikor az Auchanban ordítva belémtolja a gyerek a kocsit, mert ő autóversenyzőset játszik, az apja meg vihog, hogy hát a fiúk ilyenek.
Hát ameddig ilyennek neveled, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!