Vannak olyan tulajdonságaitok, hobbijaitok, amik általában nem szoktak megférni egymással, és sokan csodálkoznak, hogy ti mindkettőt űzitek?
Huh, igen. Inkább tulajdonságok, de kapcsolódik a hobbijaimhoz is. Imádok sminkelni, ha sminkelek, mindig full glam, nagyon extra sminket csinálok, egyszerűen imádom magát a folyamatot, imádok valami kreatívat alkotni az arcomon. Emellé még csinosan is öltözködöm, ezért is csodálkoznak az emberek, amikor közlöm, hogy kamionsofőr leszek, odavagyok az autókért, szeretem a focit, és szabadidőmben bűnügyi dokumentumfilmeket nézek, és többet tudok a sorozatgyilkosokról, mint ami egészséges lenne.
Az életem másik legmeghatározóbb dolga az utazás. A hétköznapokon szoknyában és sminkben vagyok, utazáskor leggings, sportcipő, kényelmes póló, kócos haj, nulla smink.
De a smink és az utazás is "ütközik" a személyiségemmel, mert szociális fóbiám és kóros önbizalomhiányom van, félek beszélni az emberekkel, mert félek, hogy mit gondolnak rólam, kerülöm a szemkontaktust, soha nem volt még kapcsolatom, ilyenek... De azért a világ végére elutazok egyedül, és isten ments, hogy vigyek magammal bárkit is, még elrontaná az egészet. :D
Úgy látom az írás sok mindenkinél jelen van :) Én is elmerültem már benne, van vagy 80 szürreális mesém, rengeteg versem, másfél regényem, és milliónyi kallódó, félbehagyott, elfeledett, vagy utólag megutált novellám is.
Amúgy én tök bírom a vállaltan, és önbecsüléssel telített szochiophobiás embereket, mert ők bár a társadalom szemében törékenynek, és gyengének tűnnek, de valójában ők a legerősebbek. Legalábbis bizonyos fajtájuk. Mert nem függnek másoktól, saját értékrendjük, saját útjuk van, csak magukra számíthatnak, és ez megedzi a lelket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!