Miért csodálkozik nagyon egy üzletkötő, ha én nem írom alá ott helyben az ajánlatát, hanem előbb utána akarok járni az elmondottakon túl magam is? Ennyire sokan beleugranak rögtön egy ajánlatba?
"én vagyok az első a megkeresett ügyfelei közül, aki így állt hozzá".
Ez egy tipikus marketingfogás, természetesen nem tükrözi a valóságot.
A csodálkozás mímelése is a műsor része. Vedd úgy, hogy valójában kiábrándultak, hisz az üzletkötők számára minden aláírt szerződés egy újabb jutalék.
Mert nekik az a céljuk, hogy ott rögtön aláírd. Gondolom, jutalékot kap érte. Nem mindegy neki, hogy hány üzletet tud megkötni.
De igazad van. Én sem szeretem az ilyet, amikor rögtön döntésre akarnak kényszeríteni. Én is szeretem átgondolni, utána nézni, aztán majd döntök, amikor akarok.
nem csodálkozik, hanem rosszalja.
a tényleg alaposan utánanézel az ilyen ügynök által kínált ajánlatoknak, akkor meglátod, hogy mindig van kedvezőbb a piacon, sőt, általában az is kiderül, hogy vesztesz vele.
Azért lehet ennyire általánosan beszélni arról, hogy ügynöktől nem vásárolunk semmit, mert a dolgokban, amit ők árulnak, mindig benne van az ő jutalékuk is, amiért dolgoznak, amiből élnek, méghozzá általában nem is rosszul.
Ha ezeket nem ügynökön keresztül veszed meg, akkor megspórolod az ügynök jutalékát magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!