Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka annak hogy sokan...

Mi az oka annak hogy sokan megnéznek?

Figyelt kérdés

rengetegen mondták már hogy szép és gyönyörű vagyok, stb..

sokat sminkelek, mindig igényes és feltuno a sminkem, a legfeltunobb talan, a full szabályosan megrajzolt, íves, vastag, sotetbarna szemoldokom. fruzuram is jo es csinosan oltozkodok

remelem nem azert neznek mert ronda vagyok

jan. 14. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Remélem nem te vagy a család esze.
jan. 14. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Prostinak néznek.
jan. 14. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a szemöldök miatt , nekem mondjuk nem tetszik de feltűnő lehet.
jan. 14. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

"rengetegen mondták már hogy szép és gyönyörű vagyok"

hát akkor hidd el.

jan. 14. 18:48
 5/8 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok ha ez szamit vmit, tehat meg fiatal is
jan. 14. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy túl tolod azt a feltűnő sminket? Tudod, néha a kevesebb több. Hétköznap butaság színpadi sminkben mászkálni.
jan. 14. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, nem tartasz ott agyilag, hogy ezt most felfogd, tehát léphetsz is tovább.

De ha mégis érdekel: az, hogy jól nézel ki, nagyon sok pozitívummal jár. Sok mindenhez nagyon könnyen jutsz hozzá, amihez mások nehezen, vagy egyáltalán nem. És ez nem feltétlenül csak a fiúkat jelenti. Egy szép fiatal lányt még a nők is gyakran előre engedik a sorban és önként ajánlják fel a segítségüket.

Annyi hátulütője van a dolognak, hogy ez csak addig fog tartani, amíg szép és fiatal vagy, utána véget ér és ha nem készülsz fel rá lelkileg, ez nagyon fog fájni.

A másik pedig az, hogy a szépségedhez az emberek pozitív belső tulajdonságokat is társítanak, teljesen ok nélkül. Ha viszont a személyiséged gyatra, akkor idővel erre rá fognak jönni. Ez azt eredményezi, hogy az ismertségeid (beleértve a párkapcsolatokat is) valószínűleg rövidtávúak és felszínesek lesznek. Tégy ellene, hogy ne így legyen! A belsőd is legyen legalább olyan szép, mint a külsőd!

jan. 14. 19:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Azóta felnőttél már?
febr. 9. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!