Mi az oka annak hogy sokan megnéznek?
rengetegen mondták már hogy szép és gyönyörű vagyok, stb..
sokat sminkelek, mindig igényes és feltuno a sminkem, a legfeltunobb talan, a full szabályosan megrajzolt, íves, vastag, sotetbarna szemoldokom. fruzuram is jo es csinosan oltozkodok
remelem nem azert neznek mert ronda vagyok
"rengetegen mondták már hogy szép és gyönyörű vagyok"
hát akkor hidd el.
Tudom, nem tartasz ott agyilag, hogy ezt most felfogd, tehát léphetsz is tovább.
De ha mégis érdekel: az, hogy jól nézel ki, nagyon sok pozitívummal jár. Sok mindenhez nagyon könnyen jutsz hozzá, amihez mások nehezen, vagy egyáltalán nem. És ez nem feltétlenül csak a fiúkat jelenti. Egy szép fiatal lányt még a nők is gyakran előre engedik a sorban és önként ajánlják fel a segítségüket.
Annyi hátulütője van a dolognak, hogy ez csak addig fog tartani, amíg szép és fiatal vagy, utána véget ér és ha nem készülsz fel rá lelkileg, ez nagyon fog fájni.
A másik pedig az, hogy a szépségedhez az emberek pozitív belső tulajdonságokat is társítanak, teljesen ok nélkül. Ha viszont a személyiséged gyatra, akkor idővel erre rá fognak jönni. Ez azt eredményezi, hogy az ismertségeid (beleértve a párkapcsolatokat is) valószínűleg rövidtávúak és felszínesek lesznek. Tégy ellene, hogy ne így legyen! A belsőd is legyen legalább olyan szép, mint a külsőd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!