Valaki lefordítaná angolról ezt a videót? Úgy gondolom, hogy sokan megnéznék
Köszönöm.
Ez elég érdekesen hangzik...
Megint én vagyok... Sztem érdekesebb (és durvább) a HAARP (két "A"-val). Olvasgass róla... Alaszkában van egy antennahálózat. Persze a kamu hivatalos magyarázat szerint eredetileg más céllal. Holott egyrészt időjárás befolyásolásra, így pl a Cathrina hurrikánt is avval idézték elő.
Aztán a világ egyre több országában, hazánkban is mérgezik a népet, egyre többféle módon, pl chemtrail-lel. Ami vegyi csíkot jelent, vagy hasonlót. Múltkor GYőr-Moson megyében láttam, kb50 KM-en át.... különböző fémeket: alu, stroncium, bármium, amiket tartalmaz. Népírtó szándékkal. Persze hivatalosan ezt is félremagyarázzák, h miért... Másrészt időjárás befolyásolásra...
Aztán mindenki csodálkozik az utóbbi 2 évben, h mennyire megváltoztak az időjárási szokások, összemosódtak az évszakok, stb...
Ezekről hallottam már korábban...érdekesek.
Kár, hogy az ezekről szóló cikkek és videók többsége angol nyelven vannak.
Dehogy! Tömegesen van mindenféle nyelveken, magyarul is! Én alapvetően csak magyarul értek jól, magyarul olvasgattam ezekről!
Piros Pirula Project - egy a sok remek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!