En nem tartom magam szepnek, de megis megneznek az utcan nagyon sokan. Miert?
Mostanában állandóan megneznek a pasik az utcan, de tenyleg nem ertem miert, semmi extra nincs bennem szerintem, tok atlagosan nezek ki. Letezik olyan, hogy valakinek olyan a kisugarzasa, hogy bevonzza ezt ?
Kepeken abszolut nem nezek ki jol, de eloben tok sokan szepnek mondanak.
Ma is ultem kint a padon, es egy apuka vitte a kisfiat, es mondta , hogy “nezd a viragokat, meg a szep lanyt a padon”... es akkor is gondolkoztam, hogy en szep? 😅😂
Meg csomoszor leszolitanak a heven is sracok, (akik aztan lehet hogy minden masodik lannyal megcsinaljak ezt, valamelyik majd csak osszejon alapon) .. az egyik azt mondta, hogy nagyon erotikus a kisugarzasom😂
Elég sok csajt megnézünk de ha téged is akkor ezt vedd bóknak, hogy megütöd az átlag pasinál azt a szintet amit már vonzónak tart.
Bár ez, hogy leszólítanak most nem tudom, hogy azt jelenti, hogy annyira jó nő vagy, hogy nem tudják magukat türtőztetni vagy csak épp annyira vagy szép, hogy még látnak rá esélyt, hogy nem zavarod el őket :D
Aki jól néz ki, meg szép, azt igen!
Ma is volt hogy hazafele jövet láttam egy olyan 40-es nőt hogy utána fordultam, aztán amit láttam, kb összehúztam a szám mint amikor kökényt eszik az ember. Én elég sportos alkat vagyok, amikor mentem el mellette, fél szemmel a napszemüveg alatt egy lopott pillantást azért tett, aztán ment tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!