Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem vállalják fel sokan...

Miért nem vállalják fel sokan facebookon nyilvánosan, hogy ki a párjuk?

Figyelt kérdés
jan. 24. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:

Én senki. Engem továbbra is csak érdekel, hogy te szerinted ki előtt vállalod fel a párod meg minden egyebet, ha 2 oldalt félsz összekötni.

Mert ha én véletlen rátalálok instán a profilodra, és ott vagy te meg egy nő, az nem nyilvános felvállalás. Az csak két ember a neten. A felvállalás első lépése, hogy ismerem az illető személyazonosságát.

Azt a valid ellenérvet sem tudtad felhozni vitában, hogy hiába kérem akármelyik profilodat, még ha a valósat is osztanád meg, akkor sem tudom, hogy az valóban te vagy. Ha elküldesz magadról egy képet, és a személyidet, az sem bizonyít semmit, hisz semmilyen social media regisztrációnál nem kell hivatalosan azonosítanod valamit.

Ha kellene, akkor érne valamit a dolog. Addig nincs szó semmilyen nyilvános felvállalásról.

febr. 23. 11:43
 72/90 A kérdező kommentje:

"Én senki."

Nem én mondtam, de egyet értek. :)

Ha most betenném ide valamelyik profilomat, akkor meg az menne, hogy áh ez nem én vagyok, valakijét beraktam ide, azzal magyarázva, hogy nem elsőre akartam belinkelni. :D Azt itt magyarázkodtatnál. :P Vagy legalábbis próbálkoznál. ;)

febr. 23. 11:50
 73/90 anonim ***** válasza:

72, elismételted, amit leírtam. Ha a sajátodat is teszed be, nem tudom, hogy az a valós. Senki nem tudja, csak azok, akiket ismersz az életben is, és reagálsz nekik facebookon.

Ha nem vagy közszereplő, akkor nincs nyilvánosságod. Vagyis van, de ők azok az emberek, akik előtt élőben is megjelensz. Ismerősök előtt nem KELL felvállalnod facebookon semmit, hisz ismernek, idegenek előtt meg nem TUDSZ felvállalni semmit, hisz nem tudják, ki vagy.

febr. 23. 11:57
 74/90 A kérdező kommentje:
Jó a cucc? Van még belőle? :D
febr. 23. 12:18
 75/90 anonim ***** válasza:
Nyugodtan rámutathatsz konkrét pontokra, amik nem logikusak.
febr. 23. 12:29
 76/90 anonim ***** válasza:
Nincs olyan cucc, amitől ilyen kommenteket lehet írni. Szerintem ez természetes úton van.
febr. 23. 12:29
 77/90 A kérdező kommentje:
Rámutattam párszor, ignoráltad is. Az meg hülye játék, hogy ha már nincs igazad, ismételteted a kérdezőt és folyton ignorálod a válaszait. Vagy nagyon fiatal vagy, vagy még a középiskolás tanulmányaid elején járhatsz. Vagy a kettő együtt.
febr. 23. 12:31
 78/90 anonim ***** válasza:

De most komolyan mit nem értesz?

Anyukádnak bemutatod a nődet. Neki nem kell fb-n bizonygatnod, hogy van csajod. Ha én ráakadok a profilodra, nem tudom, ki vagy, így nem is tudsz bizonygatni semmit.

Ez azért nem annyira bonyolult gondolatmenet, mondd, hogy érted.

febr. 23. 12:35
 79/90 A kérdező kommentje:

1. A kérdés az volt, hogy "Miért nem vállalják fel sokan facebookon nyilvánosan, hogy ki a párjuk?" és mivel szingli vagyok, így kit vállaljak fel? (gondolom mindjárt jön erre valami trollürülék, hogy a bal vagy a jobb kezemet) Nem pedig az, hogy ki meri magát vállalni a facebookon. Már a kérdést sem érted.

2. Azzal, hogy kirakok bármit és bárkit, mondjuk nyilvánossá van téve, azzal már felvállaltam. De akkor is, ha úgy van beállítva, hogy csak ismerősök lássanak bármit is.

Be van bizonyítva. Szóval csak magadat égeted ezzel a "linkeld be a profilod dumával" ahogy az ignorált válaszaiddal, és az ellentmondásos hozzászólásaiddal, ráadásul ami még rosszabb, hogy már kezdesz kiesni abból a butaságból, aminek még van szórakoztató értéke. ;)

febr. 23. 12:41
 80/90 anonim ***** válasza:
78! Hagyd már abba mert ez már nagyon gáz!
febr. 23. 12:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!