Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem vállalják fel sokan...

Miért nem vállalják fel sokan facebookon nyilvánosan, hogy ki a párjuk?

Figyelt kérdés
jan. 24. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 A kérdező kommentje:

Hát persze, hogyne. Majd belinkelem ide, mindenkinek és akárkinek is, amikor jobbra balra nick nélkül és névtelenül kommunikálunk. Annyira logikus, nem?

Egyéb hülye kérdés?

febr. 22. 18:08
 52/90 anonim ***** válasza:
Szégyelled magad? Az életed?
febr. 22. 18:25
 53/90 A kérdező kommentje:

És meg lett az egyéb hülye kérdés. :D

Ha szégyellném,akkor nem raknám ki és be lenne kapcsolva a privát mód, de nincs.

Na még egyet! :D

febr. 22. 20:33
 54/90 anonim ***** válasza:
De szégyelled, hisz nem mutatod meg.
febr. 22. 22:17
 55/90 A kérdező kommentje:
Ez cselnek elég gyenge lesz ám így. Kreatívabb nincs?
febr. 22. 22:26
 56/90 anonim ***** válasza:
Ez nem csel. Nem vállalod fel a párod. Így igazából értelmét vesztette a kérdésed.
febr. 22. 22:39
 57/90 A kérdező kommentje:
Figyelmedbe ajánlom a 49-es hozzászólásomat! Ne kommunikálj úgy mint egy skizó, mert pszichiáterek is nézik ám az oldalt. Vagy valami pszichiátriáról netezel? :D
febr. 22. 23:48
 58/90 anonim ***** válasza:
De nem linkeled be. Nem mutatod meg, ki vagy, mert szégyelled magad, a párod, az életed. Akkor mégis hogy kérheted másokon számon ezt?
febr. 23. 00:22
 59/90 A kérdező kommentje:

Azt hiszed hogy most megfogtál, tévedsz. Azt hiszed hogy azzal, hogy ignorálod amit írtam és csak mondod a hülyeségeidet, próbálván számon kérni, magadat égeted, nem engem.

De most beégetlek én is: A 49-es hozzászólásomban leírtam, hogy amíg volt párom, posztoltam. Ebből éles logikával (amiről pont nem teszel itt tanú bizonyságot, vagy titkolod hogy van) ki lehet következtetni, hogy szingli vagyok, tehát alig ha tudok olyanról közös képeket posztolni, aki nincs.

A felvállalás meg nem azt jelenti, hogy belinkelem valami jött mentnek a gyakorin az adatlapomat, hanem hogy megosztom az adatlapomon, és nem rakom mondjuk rejtettbe.

Égsz. ;)

febr. 23. 00:35
 60/90 anonim ***** válasza:
Mondjuk téged én sem vállalnálak fel.
febr. 23. 01:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!