Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem vállalják fel sokan...

Miért nem vállalják fel sokan facebookon nyilvánosan, hogy ki a párjuk?

Figyelt kérdés
jan. 24. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:

Hát ronda dolgok amiket itt olvasok. De legalább őszinte és még akármennyire gusztustalan hozzáállás, még mindig őszintébb, mint hogy "nem a facebooknak élünk", "csak kapcsolattartásra használom a facebookot", "támadófelületnek vagyok vele kitéve."

Az még elfogadható lehetne (de csak lehetne), hogy nem akarja hogy bosszú álló exek, és az őt sajnáló sz@rkavaró közös ismerősök ráírjanak, eláztassák és még screenhostokat is mutassanak. Tényleg van ilyen sajnos. Még az is benne van az emberbe, hogy szereti, nem akarja elveszíteni, nem kockáztat.

Azonban ha már ilyentől tönkremegy egy kapcsolat, akkor az egész nem volt életképes, és jobb akkor már ha ez az elején kiderül, mint hogy amikor már elmélyültek az érzelmek és akkor rontják el ezzel. Úgyhogy ezért mondom, hogy csak lehetNE. Még akkor is, ha szinte már csak ilyenek vannak.

febr. 22. 12:17
 42/90 anonim ***** válasza:

40# a hierarchiát az életre írtam. A Facebook az egy felület, ahol információkat adhat meg az ember magáról. És nyilván akkor szeret az ember megosztani dolgokat, ha arra büszke lehet.

És mostmár jobban érzed magad? Névtelenül beszóltál egy ismeretlennek, ahogy az igazi gyávák szoktak. Kérlek ne szaporodj, féreg. Osztódással se.

febr. 22. 13:07
 43/90 A kérdező kommentje:
Kérdem én magasabb szint az, ahol klisékkel megoldják, ha nem vállalnak fel valakit nyilvánosan, hogy "nem a facebooknak éljük az életünket" vagy "kapcsolattartásra használom a facebookot"?
febr. 22. 15:06
 44/90 anonim ***** válasza:

"De legalább őszinte és még akármennyire gusztustalan hozzáállás, még mindig őszintébb, mint hogy "nem a facebooknak élünk", "csak kapcsolattartásra használom a facebookot", "támadófelületnek vagyok vele kitéve."

Számodra az őszinte definíciója az, hogy "egyezik azzal, amit hiszek"?

Nektek van amúgy instátok, tiktokotok? Töltitek oda a fotókat, videokat?

febr. 22. 15:36
 45/90 A kérdező kommentje:
Most attól, hogy nem veled értek egyet, nem kell megsértődni. A nárcisztikum nem menő.
febr. 22. 16:34
 46/90 anonim ***** válasza:

De ezt nem neked írtam, a 41-esnek. (Ő is te vagy?)

Gondolom, nem kapok választ, hogy instán, tiktokon fenn vagytok-e.

febr. 22. 16:53
 47/90 A kérdező kommentje:

Oké látom az idézetet. Ott a pont. Nagyon hozzászoktam már a #számokhoz.

Fent vagyok mindkettőn. Miért?

febr. 22. 17:12
 48/90 anonim ***** válasza:
Rendszeresen posztolod ott is a párodat, családodat, munkádat, stb.?
febr. 22. 17:25
 49/90 A kérdező kommentje:
Posztoltam amíg volt.
febr. 22. 17:53
 50/90 anonim ***** válasza:
Belinkeled?
febr. 22. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!