Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is bunkó volt...

Szerintetek is bunkó volt vele a vásárló? Hogy engedhet meg magának ilyet egy ember?

Figyelt kérdés

Lent voltam az egyik boltban vásárolni (Coop) és egy jól öltözött, tényleg jó megjelenésű srác rohant be a boltba, erre ráordított a pénztáros alpári stílusban, hogy vagy fog egy bevásárló kosarat, vagy kitakarodik a boltból. (Szó szerint ordított mert nem a közelben álltam, de hallottam).

Ezek után a srác mondta, hogy 1000 éve idejár, és sosem volt kötelező a kosár, és amúgy is csak 1 db tejfölért futott be gyorsan.

Erre tovább ordított vele a pénztáros, hogy a szabály az szabály ebben az esetben akkor ki lehet fáradni a boltból.

A srác erre elindult kosár nélkül a hűtőhöz, erre elkezdett vele tovább kiabálni a pénztáros, hogy nem igaz, hogy ilyen ostoba, hogy ilyen rossz a felfogása, közben néhány vásárló is elkezdte támadni a srácot, aki erre kb felrobbant, és valami nagyon undorító módon leosztotta a pénztárost, de tényleg, nagyjából én éreztem magamat szarup, szegény pénztáros el is sírta magát nagyon megsajnáltam.

Többen elhatároztuk, hogy legközelebb rendőrt hívunk, illetve néhányan elakadják kapni a srácot, hogy elbeszélgessenek vele, köztük én is.

2022. júl. 23. 15:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
90%

#58 Na még egyszer fuss neki az előzményeknek, és próbáld értelmezni.

Segítek kicsit, jó:

Igen, megállapítottuk, hogy gond volt a történetben szereplő feltételezetten valós pénztáros viselkedésével.

De!

Nem minden pénztáros ilyen. Ahogy a vásárlók között is van problémás, szóval nem irigylem az eladókat sem.

Sőt többször leírtuk azt is, hogy azért ez az elenyésző kisebbség, mert én például még ilyen stílusú eladóval nem találkoztam, nem csak Coopban, hanem máshol sem.

2022. júl. 26. 11:17
 62/69 anonim ***** válasza:
0%
Babám, szerintem te fuss neki mégegyszer a sztorinak, mielőtt megint ilyen értelmetlen zagyvaságot ideböfögsz :D szedd már össze magad
2022. júl. 26. 12:22
 63/69 anonim ***** válasza:
93%

#62 Hála az égnek nem vagyok a babád.

Ráadásul te vagy az egyetlen aki képtelen értelmezni, szóval a gond nálad lehet.

2022. júl. 26. 12:50
 64/69 A kérdező kommentje:
Most ti miről is veszekedtek?
2022. júl. 26. 13:13
 65/69 anonim ***** válasza:
0%

“ Ráadásul te vagy az egyetlen aki képtelen értelmezni”

Senki nem mondta pubika, hogy nem tudjuk értelmezni (úgy látom, hogy itt pont neked vannak szövegértelmezési problémáid), szimplán szánalmas, hogy nem veszed észre, hogy még mindig egyedül vergődsz és már vagy húszmillióképp elmagyaráztuk miért vagy értelmi fogykós proli, de még mindig erőlködsz :)

Iszonyat nézni a vergődésed

2022. júl. 26. 15:29
 66/69 anonim ***** válasza:
63%

#65 Az a kultúra ám Xd

Na jó, befejeztem, hülyékkel nem vitatkozom, lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal :D

2022. júl. 26. 16:01
 67/69 anonim ***** válasza:
27%
#65: Talán tanulj meg előbb addig számolni, ameddig az ovisok is tudnak.
2022. júl. 26. 16:25
 68/69 anonim ***** válasza:
0%

Juj, ilyet szóltàl be a vásárlónak is, ez a szint? :) ez igen.

Nem veszed észre, hogy senki sem értett egyet veled? Nem gyanús itt valami? :)

Fogyika

2022. júl. 26. 17:09
 69/69 anonim ***** válasza:
55%

itt a pénztáros volt bunkó meg ti, akik túlreagáltátok a helyzetet.

A pénztáros kiváló példa a Magyarországon jellemző frusztrált kisemberre, aki súlyos szereptévesztésben (ahogy ti is, akik igazságosztónak hiszitek magatokat) és a problémáit másokon kell levezetni.

Nem ártana, ha a sok szereptévesztéses bolti dolgozó megtanulná végre, mi a dolga, nem pedig nevelne, kötekedne a legtöbbször nálánál sokszor értelmesebb vásárlókkal.

Aki pedig annyira frusztrált, hogy képtelen higgadt beszélni a vásárlókkal, miért nem megy gyárba dolgozni?

2023. febr. 11. 17:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!