Szerintetek is bunkó volt vele a vásárló? Hogy engedhet meg magának ilyet egy ember?
Lent voltam az egyik boltban vásárolni (Coop) és egy jól öltözött, tényleg jó megjelenésű srác rohant be a boltba, erre ráordított a pénztáros alpári stílusban, hogy vagy fog egy bevásárló kosarat, vagy kitakarodik a boltból. (Szó szerint ordított mert nem a közelben álltam, de hallottam).
Ezek után a srác mondta, hogy 1000 éve idejár, és sosem volt kötelező a kosár, és amúgy is csak 1 db tejfölért futott be gyorsan.
Erre tovább ordított vele a pénztáros, hogy a szabály az szabály ebben az esetben akkor ki lehet fáradni a boltból.
A srác erre elindult kosár nélkül a hűtőhöz, erre elkezdett vele tovább kiabálni a pénztáros, hogy nem igaz, hogy ilyen ostoba, hogy ilyen rossz a felfogása, közben néhány vásárló is elkezdte támadni a srácot, aki erre kb felrobbant, és valami nagyon undorító módon leosztotta a pénztárost, de tényleg, nagyjából én éreztem magamat szarup, szegény pénztáros el is sírta magát nagyon megsajnáltam.
Többen elhatároztuk, hogy legközelebb rendőrt hívunk, illetve néhányan elakadják kapni a srácot, hogy elbeszélgessenek vele, köztük én is.
Hja, hát utólag mindenki kemény...
Ha megkéselnek valakit, akkor is utólag kell fenyegetőzni, hogy hát legközelebb rendőrt hívunk, meg jól megverjük.
"Szegény pénztáros" minősíthetetlen hangon kezdett el ordítani, hogy zengett a bolt, egy vásárlóval (aki lehet, hogy valóban ezer éve odajár, és nem volt kötelező a kosár, ilyen nálunk is van), aki kikérte a stílust és a hangnemet. Tiszta felháborító.
Mondjuk én vagy kértem volna a vezetőt, vagy a panaszkönyvet, és megnéztem volna, hogy addig mennyire volt rossz kedve az eladónak.
Értem "kedves férfi", tehát utólag kemény vagy, mert ott nem volt gerinced, hogy megvédd a nő nem biztos, hogy valós igazát.
Nem pártolom az erőszakot, nem csak férfi-nő viszonyban, de vannak helyzetek, amikor az áldozat provokálja ki a reakciót. És erős túlzás csak valakit azért védeni, mert ő a nő (én is az vagyok), holott ő kezdte.
Először az eladó volt bunkó, aztán a srác. Szerintem jól egymásra találtak, elmehetnének randizni.
Az meg, hogy a csőcselék már azon gondolkodik, hogy hogyan kéne a pasit felkoncolni (mikor ott helyben amúgy kussban lapítottak), külön vicces kis elem.
Felétek mindenki értelmi fogyatékos amúgy, vagy csak a Coop vonzza az ilyen szerencsétleneket?
Nem értem miért fájt annyira a pénztárosnak hogy nem vitt magával a srác kosarat?! Jól felhergelte a csávót...aki aztán visszaszólt utána meg elpityeredett a pénztáros.Nem tudom az ilyeneket sajnálni...aki nem gondolkodik, mielőtt cselekszik az így jár...a tetteinknek következményei vannak! Gondolkodott volna akkor mikor ordibált állat módjára az emberrel és lealázta mások előtt...ha szépen megkérte volna,és normálisan beszélt volna, akkor megspórolt volna saját magának is egy alázást!
Megérdemelte.
Tipikusan olyan ember lehet aki addig érzi magát nyeregbe míg piszkálhat valakit, vagy beszólogathat, addig rohadt kemény tud lenni...de csak addig a pillanatig, amíg hagyják magukat az emberek.Ha visszaszólnak, vagy visszavágnak akkor azonnal behúzza fülét farkát és elpityeredik!
Tök jó hogy egy olyan emberbe állt bele, akit nem kell félteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!