Szerintetek is bunkó volt vele a vásárló? Hogy engedhet meg magának ilyet egy ember?
Lent voltam az egyik boltban vásárolni (Coop) és egy jól öltözött, tényleg jó megjelenésű srác rohant be a boltba, erre ráordított a pénztáros alpári stílusban, hogy vagy fog egy bevásárló kosarat, vagy kitakarodik a boltból. (Szó szerint ordított mert nem a közelben álltam, de hallottam).
Ezek után a srác mondta, hogy 1000 éve idejár, és sosem volt kötelező a kosár, és amúgy is csak 1 db tejfölért futott be gyorsan.
Erre tovább ordított vele a pénztáros, hogy a szabály az szabály ebben az esetben akkor ki lehet fáradni a boltból.
A srác erre elindult kosár nélkül a hűtőhöz, erre elkezdett vele tovább kiabálni a pénztáros, hogy nem igaz, hogy ilyen ostoba, hogy ilyen rossz a felfogása, közben néhány vásárló is elkezdte támadni a srácot, aki erre kb felrobbant, és valami nagyon undorító módon leosztotta a pénztárost, de tényleg, nagyjából én éreztem magamat szarup, szegény pénztáros el is sírta magát nagyon megsajnáltam.
Többen elhatároztuk, hogy legközelebb rendőrt hívunk, illetve néhányan elakadják kapni a srácot, hogy elbeszélgessenek vele, köztük én is.
#50 te honnan veszed, hogy naponta háromszor megy be ugyanaz a vásárló?
Nem, nem feltételezem az eladókról, van pár akivel kifejezetten jóban vagyok, de ők nem is üvöltöznek alpárian a vásárlókkal. Valahogy velük senkinek nincs gondja.
#52 Nálunk is normálisak az eladók.
Viszont a kérdező sztorijában pont ez történt.
A srác beszaladt, az eladó alpári stílusban elkezdett üvöltözni, a srác nem hagyta magát.
Nekem eladóval még nem volt problémám.
Pedig volt olyan, hogy a bejáratból mentem vissza, mert valami akkor jutott eszembe, és annak ellenére, hogy épp most léptem ki, nem gyanakodtak, hogy rosszban sántikálok, csak viccelődve megjegyezték, hogy rég jártam erre.
Mert ez van a kérdésben :) Egy vevővel, de rögtön alpári módon.
Bár gyanús, hogy a kérdező eltűnt.
De a vásárló sincs itt :)
Ha egyáltalán megtörtént az eset, vagy csak unatkozott a kérdező, és gondolta, hogy lesznek akik az egyik vagy a másik fél pártjára állnak.
Én nem támadom az eladót, csak az állítólagos eljárással nem értek egyet. De ezzel akkor sem értenék egyet, ha előtte már szólt volna, mert akkor jelezze a vezetőnek, és majd ő diplomatikusan elrendezi, a többi vásárlónak ehhez semmi köze nem lenne.
Kivéve ha ők is kosár nélkül vannak, de akkor már velük is üvölthetett volna.
Éppen a kérdező sztorijából jön le úgy, hogy idegbeteg a pénztáros (a legendák szerint van olyan), és persze, hogy mellé áll a többi vásárló, mert nem akarják, hogy őket is megalázza.
“ idegbeteg a pénztáros (a legendák szerint van olyan), és persze, hogy mellé áll a többi vásárló, mert nem akarják, hogy őket is megalázza.”
Ez milyen ostoba következtetés, de komolyan? :D ennyire ne akard már a saját igazad belemagyarázni a sztoriba, iszonyat erőltetett. A pénztáros volt alpári és bunkó, nem a vásárló és pont. Egy normális üzletben ilyet nem engedhet meg magának egy pénztáros sem, egy vidéki coopban ez lehet divat, de attól még ez nem normális
Mi történt itt?! XD
(Egyébként azóta úgy hallottam nem mert bemenni a kis gyíkarcú a boltba, nem véletlenül, lenne ott ne mulass)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!