Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is bunkó volt...

Szerintetek is bunkó volt vele a vásárló? Hogy engedhet meg magának ilyet egy ember?

Figyelt kérdés

Lent voltam az egyik boltban vásárolni (Coop) és egy jól öltözött, tényleg jó megjelenésű srác rohant be a boltba, erre ráordított a pénztáros alpári stílusban, hogy vagy fog egy bevásárló kosarat, vagy kitakarodik a boltból. (Szó szerint ordított mert nem a közelben álltam, de hallottam).

Ezek után a srác mondta, hogy 1000 éve idejár, és sosem volt kötelező a kosár, és amúgy is csak 1 db tejfölért futott be gyorsan.

Erre tovább ordított vele a pénztáros, hogy a szabály az szabály ebben az esetben akkor ki lehet fáradni a boltból.

A srác erre elindult kosár nélkül a hűtőhöz, erre elkezdett vele tovább kiabálni a pénztáros, hogy nem igaz, hogy ilyen ostoba, hogy ilyen rossz a felfogása, közben néhány vásárló is elkezdte támadni a srácot, aki erre kb felrobbant, és valami nagyon undorító módon leosztotta a pénztárost, de tényleg, nagyjából én éreztem magamat szarup, szegény pénztáros el is sírta magát nagyon megsajnáltam.

Többen elhatároztuk, hogy legközelebb rendőrt hívunk, illetve néhányan elakadják kapni a srácot, hogy elbeszélgessenek vele, köztük én is.

2022. júl. 23. 15:13
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
40%
Gondolom az tetszene, ha más oldaná meg a problémád és neked véletlenül se kéne a füled botját se mozdítani hozzá :)
2022. júl. 23. 19:59
 22/69 anonim ***** válasza:
76%

"Mert aki egy nővel kemény az egy férfival is legyen az."

*Mert aki utólag kemény az a valós helyzetben is legyen az.

Annyira rühellem ezt az álszent nyalizást, amit leművel némelyik férfi, hátha nagyobb eséllye lesz a nőknél, vagy nem tudom miért...

2022. júl. 23. 20:03
 23/69 anonim ***** válasza:
21: Ezt kinek szántad?
2022. júl. 23. 20:29
 24/69 anonim ***** válasza:
82%
Ez a sztori valami rossz vicc? Szerintem pont a pénztáros volt bunkó. Amíg a vevő hagyja ott a pénzét, addig udvariasan illik hozzászólni!
2022. júl. 23. 20:58
 25/69 anonim ***** válasza:
0%
Egy tejfölön nincs annyi haszna a boltnak, hogy eltűrjék ezt a viselkedést a vásárló részéről. Hiába hiszitek, hogy ti mennyivel jobban tudjátok, menjetek csak másik boltba, ha valami nem tetszik. Persze az lehet, hogy messzebb van, drágább, többet kell benne túrázni a tejfölért meg át kell lépkedni pár üres kartonon. Hajrá! 🙂
2022. júl. 23. 21:04
 26/69 anonim ***** válasza:
81%

A kérdező azt írta, idézem “…ráordított a pénztáros alpári stílusban…”, tehát a pénztáros szólalt meg először faragatlanul. Olyan szép kifejező a magyar nyelv, ezt nem lehetett volna illedelmesen, ne adj isten kedvesen közölni? A vásárló ezt követően azért válaszolt úgy ahogy, mert úgy volt vele, hogyha a boltos se adja meg az alapvető tiszteletet, akkor ő sem fogja. Jogos.

Tegyük hozzá, hogy elhiszem, hogy mindenkinek van ingerült napja, rosszabb megnyilvánulásai, de ha kicsúszik egy ilyen, akkor utána az illető ne lepődjön meg (ne sírjon), ha a másik fél is hasonló stílust üt meg vele szemben.

2022. júl. 23. 22:57
 27/69 anonim ***** válasza:
0%
26: Még mindig azt látom, hogy könnyebb másik vásárlót találni, aki nemcsak egy tejfölért menne be, mint másik dolgozót ugyanarra a feladatra ugyanazért a pénzért. Node majd te megmutathatod, hogy hogy kell ezt jól csinálni, menj el oda dolgozni egy fél évet, járj elöl a jó példával. Mutasd meg, hogy hiába ismered a vásárlót, hogy múltkor is paraszt volt, hogy te vígasztalgattad a kollegáidat munka után, mert őket is megbántotta többször, de te majd udvariasan megkéred, hogy ugyan legyen olyan kedves egy kosarat is magával venni, mert hát ez a szabály.
2022. júl. 23. 23:39
 28/69 anonim ***** válasza:
57%
# 27 Csak nem a kérdező vagy másik fiókból, hogy ilyen bennfentes vagy?
2022. júl. 23. 23:49
 29/69 anonim ***** válasza:
76%
#29 Ok, egyértelmű, hogy te vagy a kérdező. Az ócska kis személyeskedésed lebuktatott, nem baj, máskor majd kevésbé leszel nyomi. Vagy várjunk, a nyomik örökké nyomik maradnak. Hopsz.
2022. júl. 24. 00:23
 30/69 anonim ***** válasza:
36%
Netán téged vert édesapád?
2022. júl. 24. 00:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!