Vásárlóink rendszerint nyitvatartási időn túl jönnének - zárás után, ebédszünetben - vásárolni. Döbbenetes számomra, hogy képesek betelefonálni, hogy maradjak tovább, mert nem ér ide, csak később. Eszembe nem jutna ilyen. Mi a véleményetek erről?
Egyebek mellett tudnának weben rendelni mindenből, 1-2 munkanapos kiszállítással is.
Teljesen egyedül vagyok, így eléggé frusztráló.
Nem lenne arcom ilyet kérni senkitől.
Nektek?
Hát akkor legyél nyitva amikor mennének te észkombájn :D
A boltos legyen a boltban amikor megyek és kell valami. Ha nem tudod megoldani akkor zárj be és max webshopot üzemeltess.
Köszönöm a válaszokat.
A bolt nem az enyém, alkalmazott vagyok. Ha tovább lennénk nyitva, nem valószínű, hogy itt dolgoznék, mert így is este érek haza.
Kedves harmadik....... Ah... Hagyjuk... :D
Biobolt - szerű, táplálék kiegészítők, vitaminok. Hétköznap fél 5-ig minden nap.
Nem gyűlölöm őket, bár kezdem, épp az ilyenek miatt, meg, mint 3aska stílusa, .... de én sem hívom fel az OTP - t meg a NAV-ot, hogy várjon már meg, mert nem érek oda míg nyitva van.... 😂
Megoldom... Egyéni szoc. probl.
Fél 5 az már egy kis faluban is édeskevés, mindenki később ér haza munkából.
Városban meg már a 6-7 óra is elvárás lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!