Vásárlóink rendszerint nyitvatartási időn túl jönnének - zárás után, ebédszünetben - vásárolni. Döbbenetes számomra, hogy képesek betelefonálni, hogy maradjak tovább, mert nem ér ide, csak később. Eszembe nem jutna ilyen. Mi a véleményetek erről?
Egyebek mellett tudnának weben rendelni mindenből, 1-2 munkanapos kiszállítással is.
Teljesen egyedül vagyok, így eléggé frusztráló.
Nem lenne arcom ilyet kérni senkitől.
Nektek?
Igen, de valójában ez egy webshop, házhoz szállítással, s inkább ez egy plusz azoknak, akik nem tudják használni a netet. :)
Persze értem én, s meg is lehetne oldani, 2 műszakkal, több emberrel, ez természetes nem a vásárlók problémája, ezzel tisztában vagyok.
Igen, én is örülnék neki, ha többen lennénk....
7.45-től van nyitva, bőven elegendő...
Persze, tudom, megértem, mert nekem is így van, szintén szabadság kell h vmit el tudjak intézni, stb. :)
Igazából a kérdésem nem is az volt, h kellene-e változatni, hanem, hogy csak én élem meg döbbenetesnek azt, hogy ilyenekre kérnek a vevők. :D
Igen, 17 abszolút igazad van, nem gondolnak bele, hogy napi szinten előfordul.
Természetesen 1-1 alkalommal, ha nincs kötött program,más,oké,de alapvetően tervezem a teendőimet, mint mindneki.
Csak nekem olyan furcsa, én személy szerint nem mernék ilyet kérni senkitől. :)
Tényleg nem bántás képpen, csak meglepett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!