Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van 20 évesen is gyomorg...

Miért van 20 évesen is gyomorgörcsöm az emberektől? F

Figyelt kérdés
Azt hittem erre a koromra ki fogom nőni ezt. Lesz egy buli ,alapvetően ennek örülnek az emberek, boldogságot okoz nekik a gondolata. Nekem viszont azon pattog az agyam hogy ki lesz ott ,görcsöl a gyomrom 5 nappal előtte. Ott lesz lehet az exem ,akit nem láttam 1 éve, ott lesz lehet baráti köre, ott lesz csomó ember ,akiket a korábbi középsulis életszakaszomból ismerek, és úgy érzem mindenki engem akar bántani es engem fog nézni majd, hogy ki ez a kretén. Tudom ez hülyeség,mégis ez van bennem legbelül. Gyenge vagyok, kompenzálásképp , elkezdtem gyúrni pár éve. 190 centivel sportos fizikummal annyira idiótának érzem magam hogy legbelül meg egy kis nyuszi vagyok, aki ad mások véleményére. Olyanokéra akik sokkal kevesebbet bizonyítottak eddig nálam. Az exes story rémít el legjobban. 2 éven át kb a tini énemet tönkretette, borzasztó élmények. Mostanra a fájdalom átalakult félelemmé bennem, olyan érzésem van mintha még mindig tudna bántani lelkileg. Úgy érzem hogy 1 tekintetével tönkre tudná tenni az egész estém.
tegnap 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért sem nagyon vagyok a bulik híve.. Mert összegyűlik a csőcselék, meg a legalja. Szűkkörű talik jobbak.
tegnap 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Mert antiszociális vagy.

Ne aggódj téged is rühellnek mások.

tegnap 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:
15%

Egy pojáca vagy.

Felejtsd már el az exed ne verd már rá évek után is.

Hidd el az exed már rég elfelejtett és naponta kezelgeti valaki.

Találj egy csajt vagy pasit magadnak aztán legyél végre férfi.

tegnap 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor minek mész te el egy olyan buliba, ahova nem akarsz elmenni?
tegnap 22:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Ennyi rosszindulatú ember ,hihetetelen. A kommentjeitekből ítélve nektek sokkal nagyobb szükségetek van tanácsra mint nekem. Kicsit megkönnyebbültem , nem is vagyok én olyan menthetetlen eset.
tegnap 22:33
 6/7 A kérdező kommentje:
De az összesnek 0% áll a neve mellett bármit is legyen ez. Feltételezem azt jelenti hogy átlagosan milyen értékeléseket kapnak. Ez is elárul egykét dolgot xdd
tegnap 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne vedd magadra azokat az előző kommenteket! Saját magát / magukat minősítik ezekkel a megnyilvánulásokkal.

A kérdésre: szerintem érthető, hogy görcsölsz ezen a bulin, hiszen olyan ember lesz rajta jelen, fixen, akivel múltad van, és sajnos nem a legpozitívabb. Ennek fényében... biztos jó ötlet lenne odamenni?

tegnap 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!