Miért érzek mindig gyomorgörcsöt vagy hasonlót munka előtt?
Figyelt kérdés
Nem mintha nehéz lenne, nem mintha nem tudnám nap mint nap elvégezni a feladatokat, és egyébként jól keresek a kevés óraszámomhoz képest, de mégis van bennem mindig egy uncomfort...2018. dec. 4. 15:00
1/5 anonim válasza:
Valami - talán tudatod alatti - elidegenít a munkahelyedtől (unszimpatikus kollégák, főnök, talán attól tartasz, hogy valamit nem jól csinálsz és megszidnak, túl nehéznek találod a munkahelyi feladataidat - csak pár lehetséges dolog, ami eszembe jutott). Igyekezz rájönni a gyomorgörcsök kiváltójára.
2/5 anonim válasza:
Így jelzi a szervezeted, hogy munkahelyet kellene váltanod.
3/5 anonim válasza:
Mert a munkahelyen töltött idő az mások elvárásainak való megfelelés, ami stresszt okozó tevékenység. Ugyanilyen az iskolai elvárásoknak történő megfelelés is.
Például valamikor a szülői gazdaságban nagyságrendekkel több és jobb munkát voltam hajlandó végezni fáradtság nélkül, mert szabad voltam, nem voltak megfelelési kényszerek és stressz sem.
4/5 anonim válasza:
Valamitől tartasz, vagy a megfelelési kényszer, vagy bármi, ami rossz érzéseket kelt benned, lehet így hirtelen nem tudod megfogalmazni...
Napközben tudatosan figyeld az érzéseidet, gondold végig egy napodat...
5/5 anonim válasza:
Talán megfelelési kényszer? Mert, ezzel én is így vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!