Tudod már milyen célokat szeretnél elérni 2019-ben? Ez az éved hogyan alakult?
Már gondolkodtam rajta nemrégiben, hogy megvásárolok egy 2019-es határidőnaplót és elkezdek beleírni megvalósítandó terveket.
Aztán nem lett belőle semmi...
Az idei évem egyáltalán nem úgy alakult, ahogy vártam. (Emiatt sem kezdtem bele a jövő évi tervezgetésbe...)
igen tudom bizonyos területeken miket szeretnék megvalósítani és elérni
ez az évem elég jól alakult :)
és neked?
Bennem többnyire negatív érzéseket hagy ez az év. Elképesztő dolgok történtek velem. Olyan dolgokra tettem szert, amikről nem is gondoltam volna... hogy a végén mindent elveszítsek.
Elkezdtem az első komoly munkahelyemet, és annyi pénzt kerestem, ami majdnem elérte az álomfizetésemet. Sőt, két hónapban a másfélszeresét is megkerestem. Ma már csak a felét. Egészségügyi gondjaim is vannak... és még sorolhatnám.
Viszont nagyon sokat várok a jövő évtől. Leteszem a jogsit, veszek egy kocsit, félre fogok rakni legalább egy millió forintot, amihez nem fogok hozzányúlni, lefogyok, megtalálom a szerelmet, fizetek szüleimnek egy holidayt, jobb ember leszek, mint idén.
A jelenlegi évemben egy fő cél nem jött össze, mégpedig az, hogy úgy indult az év, hogy nagyon közel kerültünk egy csajjal, aki egy kincs, de sajnos ezt a kincset buktam. Terveztem a munkahelyemet leváltani 1 műszakosra a 3 helyett és beértem volna kevesebb fizetéssel is, viszont sikerüpt úgy 1 műszakos melót találni, hogy nemhogy csökkent, de lényegesen magasabb is a bérem sokkal kevésbé stresszes feladatkörben. Anyagilag kicsit alulteljesítettem a tervezettet. A célom 2 millió összespórólt pénz volt, de a szüleimnek elég nagy segítséget kellett adnom, így 1200000 lett csak amit összeszedtem.
Jövő évi célom: tartani a mostani munkahelyet, targoncavezetői engedélyt megszerezni, régi sokéves nyári ruháimat leváltani a mostani ízlésemnek megfelelően, és összespórolni 3 milliót. Valamint 5 éve edzek, de még sose fogytam le tökéletes kockahas szálkás formára, így ez is az egyik célom, legalább az életben egyszer sikerüljön ezt a formát elérnem. És rzen felül pedig továbbra is, egy csajt összeszedni hosszútávú kapcsolatra, még ha az az anyagi célkitűzés rovására is menne.
Jó lenne, ha végre nem fogyna a pénzem határozott spórolás ellenére is, elmúlhatna már az, amire elmegy.
Jó lenne, ha a tanulásnak végre gyümölcse lenne.
Jó lenne végre egy kevésbé lélekölően unalmas munkahely.
Jó lenne végre, ha az évi 21 nap szabadságom tényleg pihenésre menne.
Jó lenne végre egy párkapcsolat.
Ebben az évemben valami elindult nálam, aminek a pozitív kimenetelét nagyon szeretném, de egyre jobban látom a buktatóit, így nem úgy lesz tutira, ahogyan jó lenne, ha alakulna.
Ettől függetelnül érzek egy másik vonalon is buktatót. Nem jó ez a jelenlegi állapot, mert olyan, mintha vegetálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!