Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tudod már milyen célokat...

Tudod már milyen célokat szeretnél elérni 2019-ben? Ez az éved hogyan alakult?

Figyelt kérdés

2018. nov. 26. 15:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Őrült nagy terveket nem szoktam csinálni, mert úgysem tartom be.

Mindig felmerül elég sok dolog. Munkahely váltás, nyelvvizsga, diplomaszerzés. Vagy X kilométer biciklizés, hosszabb túrázás.

A nagy tervek sosem jönnek össze.

Jövő évre az alábbiak a tervek:

Lesz autóm, szeretnék minél többet vezetni. Szeretnék minél aktívabb lenni, minél többet túrázni, biciklizni, mozogni. Aztán lehet ezeket is megunom, ki tudja.

Igazából, ha ennyire sokat tudok majd jönni menni mint idén, akkor a jövő év sem lesz borzalmas. Elég sokfelé jártam, sok programot kipróbáltam ami érdekelt.

2018. nov. 26. 19:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

1-es válaszoló vagyok.

Jó, hogy szóba került a biciklizés - az egyik legnagyobb álmom! Szeretném, jövőre újra elkezdeni ezt a sportot!

2018. nov. 26. 19:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Soha nem tervezek előre és ilyeneket sem,hogy milyen célt szeretnék elérni 2019-ben
2018. nov. 30. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!