Te szoktál azon agyalni, hogy miket szeretnél még elérni az életben, hogy milyen gondjaid vannak?
Én szoktam de az a baj a nap akármelyik szakaszában képes vagyok ezeken görcsölni, hogy ezt a sok mindent mégis hogy és mikorra fogom tudni elérni.
Tudnátok tanácsot adni hogyan vegyem lazábban és ne csak ilyen negatív dolgokon görcsöljek állandóan?
Köszönöm aki segít
19L
Mindenki szokott ilyesmin agyalni, de görcsölni nem kell rajta! Fiatal vagy még, előtted az élet, még bármit hozhat!
Ha nem szórod el a pénzt, majd lesz lakásod, meg minden, ami kell...
Megtalálod a nagy Őt, és együtt mindent megoldotok.
Persze nem hullik magától a sültgalamb, de amit az ember igazán akar, azt eléri!
Görcsölni pedig nem szabad semmin, mert azzal csak ártassz magadnak!
Sajnos túl sokat is.
Kívülről úgy tűnik, hogy halad előre az életem, de valójában rossz az irány és távolodok a céloktól, ez pedig frusztrál a többi problémám mellett. Szóval duplán rossz.
Már nem. Rájöttem felesleges. Tervebe volt az egyetem, az MSc, még talán a PhD is. Aztán először rájöttem nem vagyok olyan jó a szakmában, hát továbbadtam a PhD-n. Aztán egy komoly betegség miatt abba kellett hagynom az egyetemet is. Jelenleg nagyon távol vagyok minden korábbi célomtól. Mondjuk úgy a sors nem azt a jövőt szánta nekem, amit én.
És akkor beszélhetnénk még arról mennyibe kerül egy lakás, a rezsi, a megélhetés, milyenek a fizetések...
Szóval, ha agyalsz, akkor logikusan csak negatív dolgokon fogsz görcsölni. Nem éri meg, hidd el! Sose szerettem ezt a mondást, de most tényleg valahogy idevág: "Majd lesz valahogy, úgy még sose volt, hogy valahogy ne lett volna."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!