Te mit szeretnél elérni az életben?
a boldogságot
a szokásosakat am: család, ház, kocsi, gondtalan élet...
meg van pár speciális dolog, de ezek saját igények :)
24F
Én a lehető legtöbb élményt szeretném összegyűjteni és emellett beutazni a világ nagy részét.
Ezen kívül szeretem a munkám és ebben is szeretnék fejlődni, haladni. Nincsenek nagy karrierista törtetéseim, de még pár szint elválaszt az álompozíciómtól. Egyébként pedig csak simán szeretnék boldog és kiegyensúlyozott maradni. Ezek közül egyiket sem tartom megvalósíthatatlannak.
Család, ház, kocsi nekem nem életcél, nem akarunk a férjemmel gyereket, lakásra pedig amúgy is gyűjtünk éppen, autóra pedig nincs szükségünk jelen élethelyzetben.
Mindent *-*
Gazdagság, kapcsolatok, konferenciák, üzletelés...amit csak pl. a Wall Street Farkasában látni lehet. :)
Nem ez az álom életem, de egyszerűbb mint olyan embereket találni, akik mellett boldog tudok lenni. :)
Legyen megfelelő jövedelmem és egzisztenciám. Ez nem gazdagságot, de pénzügyi biztonságot, stabilitást jelent.
Tudjak sokat utazni, színházba járni, mozizni néha, kirándulni.
Tudjam a hobbijaimat is csinálni a munka mellett (írás, olvasás, filmezés, stb.)
Legyek sikeres a munkámban, ne csináljak nagy (értsd: gondot okozó, kijavíthatatlan) hibát, fejlődjek folyamatosan.
Legyenek barátaim és maradjon ilyen tökéletes a családom.
Hogy jó csapatember, kellemes sporttárs és értékes játékos legyek- már amennyire ez kivetelezhető. :)
Szeretném elmondani magamról, hogy jó vagyok a párkapcsolatban, és van egy olyan munkám, amit szeretek, és élvezettel csinálom. Egyelőre ennyi, a többi meg majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!