Vannak céljaid az életedben, amiket el szeretnél érni?
jól élni, szép körülmények között (egészségen persze).
(a szakmai céljaimat elértem (azaz azon a területen dolgozok, amit szeretek), anyagiakat még nem.
Anyagiak alatt nemcsak a pénzt értem, hanem a szép tájakat, városokat is (amik megtekintéséhez pénz kell)... stb
Igen. :)Mivel számomra meghatározó az anyagi helyzet. Persze, a pénz nem boldogít, legfontosabb az egészség. Az utóbbi igaz, de kérdem én, mennyivel könnyebb egy befolyásos (tegyük fel orvos) embernek, akinek jó összeköttetései vannak. Hiszen ha vele vagy a családjával történik valami, mondjuk rákos lesz valamelyikőjük, sokkal könnyebb a kezeléseket fizetni, a legjobb, legdrágább ételeket, gyógyszereket megvenni. Ha valaki orvos, akkor az ő hozzátartozójához is másképpen állnak a kollégái.
Tehát az életcélom:
Felvegyenek egy orvosi egyetemre, amit sikeresen el is végzek. Majd miután ledoktoráltam, maradok itt Magyarországon 5 évet, mert kötelező. De utána ki szeretnék költözni külföldre, Svájcba. Persze az magától értetődik, hogy szeretnék egy értelmiségi férjet, és egészséges gyerekeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!