Ha most esélyed lenne új életet kezdeni, megtennéd? Vagy inkább a mostaniban csak irányt váltanál? Mit szeretnél megváltoztatni az életedben (persze csak névtelenül)?
Érdekes.
Annyiszor eszembejut h ezt is meg azt is elqrtam.
Mégis most belegondolva hogy mit csinálnék egy új életben... Nem bántam meg semmit! Nincs amit el akarnék felejteni!
Csak az extra időért kezdenék új életet de semmi másért.
Érdekes, én is rengeteget gondolkodom ezen, de sosem tudom, hogy végül változtatnék-e. Inkább csak szeretném, ha mostantól hátrahagyhatnám a "láncaimat". =)
(Második válaszoló: nem gondolod, ha újrakezdenéd, ugyan úgy kicsinálna?)
Szeretném ha régebb nyitottabb lettem volna,többet jártam volna társaságba.De még tudok ezen változtatni,főleg hogy egyetemet kezdek és tiszta lappal indulok.:)Van amit bánok,de próbálom elfogadni a múltam.
19,L
Nem kezdeném újra, amit elrontottam nekem kelll kikinlódni.
Félmunkát nem végzek, amit elkezdtem azt maradéktalanul igyekszem befejezni! Elég anyagias/munka és célorientált családban nevelkedtem azért írom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!