Hogyan lehetne megváltoztatni?
Figyelt kérdés
Voltunk hárman legjobb barátnők, sülve főve mindig.Tavaly kezdődött suli vége felé, és nyáron együtt voltunk egyfolytában. Amíg meg nem kezdődtek a változások. Én visszahúzódó voltam, félénk és megszólalni se mertem, és én úgy változtam meg, hogy nagyobb lett az önbizalmam, meg mertem végre szólalni, azaz én megnyíltam. És erre ők ketten vezettek rá. De a másik barátnőm már ilyen volt, és végre egyenlőek voltunk. De vmi hirtelen változás beállított. És elkezdett cigizni, nagyon nagy lett a szája, semmivel sem foglalkozik, tanulni sem akar, cigire, legjobb,legdrágább ruhákra költ. És már tényleg mindent szó szerint leszar, még csoda hogy néha velünk is van. Nagyon más lett. És annyira rossz h így eltávolodtunk egymástól. Nem tudunk mit csinálni, már szóltunk neki h a régit akarjuk, mert tényleg nagyon hiányzik. Nem akarjuk elveszíteni. Mit tudnánk csinálni? 16 éves lányok.2011. febr. 13. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!