Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnám megváltoztatni...

Hogyan tudnám megváltoztatni a személyiségemet?

Figyelt kérdés

Egyszerűen azt szeretném ha jó társasági ember tudnék lenni, tudom, tudom hogy ami nem megy azt ne erőltessük, de én mégis gyökeresen meg szeretnék változni. A napokban döbbentem rá, hogy bár szép vagyok, jól öltözkdök és egész csinos vagyok, mégis ezerszer szíveseben lennék egy olyan lány akinek a személyisége megkapóbb, mint a mostani önmagam.

Valszeg nem érdekelne a téma annyia, de tegnap koncerten voltam a legjobb barátnőmmel, és eljött az osztályunkból vagy 6 fiú még. Az egyik fiú szinte mindenki szerint belém van zúgva, vagy legalábbis tetszem neki. Viszont barátnőmmel sokkal közvetlenebb volt ott emelgette, ölelgette, puszilgatta, velem abszolút semmi. Én nem vagyok a fiúba szerelmes, viszont teszik és el tudtam volna képzelni h összejövünk. Tudom, h az egész az én hibám, egyszerűen nem tudok kommunikálni az emberekkel, pl. a fiúk később jöttek és egyfolytába barátnőmet hivogaták h mikor érnek ide stb. Kérlek ne monjátok azt, h fogadjam el önmagam, mert képtelen vagyok rá.

Kérlek segítetek, adjatok tanácsot hogy közvetlenebb tudjak lenni, bárkivel jófej, mert tényleg nagyon szeretném 18L

2011. máj. 14. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, talán gyakorlás...ha folyamatosan úgy viselkedsz, amilyen szeretnél lenni, akkor talán átalakul a személyiséged. De legelőször valószínűleg nem fog menni, meg hülyén is fog kinézni, meg kellemetlenül is fogod magad érezni, mert olyan dolgokat csinálsz/mondasz, ami nem "te" vagy ("ez nem én vagyok!"). Ezt csak saját tapasztalatból írom, mert én is jobban szeretnék társasági ember lenni..de nekem egyszerűen nem megy..

21/F

2011. máj. 14. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Te egyszerűen ilyen zártabb személyiség vagy. Ezen nem nagyon tudsz változtatni. talán, ha valamilyen személyiségfejlesztő elfoglaltságot keresnél, mint például a színjátszókőr, vagy ilyesmi, az segíthet. Megpróbálhatsz többször, kisebb társasába menni.
2011. máj. 14. 12:46
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:), amit a második említett zárkózottabb vagyok, viszont ezt én valahogy, /bárhogy/ fel akarom oldani!
2011. máj. 14. 12:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Koncerteken 1-2 sör csodákra képes, ha meg tudsz maradni a józanság keretein belül :). Kommunikatív leszel és oldottabb. Mellesleg egész egyszerűen, ha én bele lennék zúgva valakibe, tuti nem másik csajt puszilgatnék :P. 17/F
2011. máj. 14. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nekem ez mennyire ismerős helyzet. Két hónapja tudatta velem egy fiú, hogy mennyire tetszem neki, és azok alapján, amit tud rólam (az unokatesóm az egyik legjobb barátja), álmai nője vagyok (mindig mosolyog, nem iszik, nem cigizik, stb...). Nekem is tetszett ő, de aztán ahogy megismerkedtünk, az érzései alábbhagytak, ki is derült, miért: mert én annyira zárkózott vagyok, húzok magam köré egy falat, és ő ezen nem tud áttörni. Nem is nagyon próbálkozott. Folyton a barátnőmmel beszélt, rá mosolygott, pedig ezt biztosan tudom, nem jön be neki. Mindegy.

Szerintem is a "gyakorlás" a megoldás. Mosolyogj sokat, az megnyerő. Próbáld erősen az eszedbe vésni ezt: "nem érdemes azon gondolkoznom, mások mit gondolnak rólam, mert azzal vannak elfoglalva, hogy róluk mit gondolnak." Így egy kicsit feloldódsz, lazább tudsz lenni. És ahogy írtad,csinos vagy - ki tudna ellenállni egy mosolygós, csinos lánynak?:)

2011. máj. 15. 00:03
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat:)
2011. máj. 15. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!