Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vélemények arról hogy az...

Vélemények arról hogy az egyetlen igazi örömöm abban van, ha számítógépen játszok?

Figyelt kérdés

Járok edzeni (kondi), elmegy, nem mondom hogy mindig nagy vidámsággal megyek, de utána mindig jó érzés tölt el. Van pár haverom is. Iskolában aránylag jó tanuló vagyok. Az egész nyarat végig dolgoztam, most 18 éves vagyok végzős.

Egyetlen örömöm abban találom komolyabban hogy játszok, meg finom ételeket eszem. Ez nem azt jelenti hogy függő vagyok meg kövér, ezek nélkül is elvagyok, csak ha van rá lehetőségem kiélvezem. Viszont ezeken kívül semmi más nem dobja fel a kedvem. Nincs senki olyan akivel egésznap tudnék lenni mindenki megy a barátnőjéhez, vagy más baráti társaságához szabadidejében, vagy van aki ugyanazt csinálja mint én hogy otthon van. Érettnek tartom magam, meg különcnek is. De azt nem értem hogy más emberek hogy tudnak mindentől boldogak lenni vagy élvezni az életet. Igazából nem is jó kedvem lesz ha játszok, hanem az tereli el a rossz kedvemről a figyelmet.

Vélemények?

18 f

2018. nov. 30. 02:05
 1/6 BOY666 válasza:

Próbálj meg változtatni, hosszú távon ez nagyon nem lesz oké...Sőtt, igazábol most se az...

Keress egy baráti társaságot és csináljatok együtt baromságokat vagy akármit ami feldobhatja a kedvedet. Első lépésnek megteszi, utána lehet újabb és újabb dolgokat megélni és átélni. KERESD A LEHETŐSÉGEKET

2018. nov. 30. 02:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen vagyok, mondhatni azaz egy dolog ami kikapcsol. De mellette a kutyámban is sok örömöt lelek. Nekem ez nem gond, mivel nem igénylem az embereket, zavar ha sokan vagyunk egy légtérben, ezért sem járok el bulizni.
2018. nov. 30. 05:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom hogy egészséges ha tényleg semmi nem dob fel téged csak ez a két dolog, de még mindig jobb vagy mint azok a fiatalok akik egy árokban kötnek ki minden péntek este.

Nem vagy te annyira rossz csak egy ici pici változás kellene talán. Ha ezek a dolgok nem tesznek téged igazán boldoggá csak elterelik a figyelmedet a rosszkedvről akkor itt az igazi probléma a rossz kedv gyökere. Ezt kellene megtalálni és megoldani hogy az alapkedved is jó legyen, és amikor azt csinálod amit szeretsz akkor igazán boldog lehess.

Nem feltétlenül értek egyet az elsővel aki rád akarja erőltetni hogy szerezz néhány havert és csináljatok baromságokat. Van akinek ez bejön, de vannak emberek akik teljesen jól megvannak magukban max 1-2 közeli baráttal.

Nem kell minden hétvégén piálni ahhoz hogy teljes életed legyen, ha te szereted a játékokat akkor csináld azt. Ennek is van sok előnye pl többnyire a gamerek jól beszélnek angolul és még akár online felületen is születhetnek barátságok.

2018. nov. 30. 07:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj nincs veled. Ha szeretsz jatszani es tudsz merteket tartani nem megy a tanulas rovasara akkor jatssz. Ez is egy hobbi es sokkal tartalmaabb mint hetvegente berugni.

Nekem is ez volt a hobbim, es most mégis van csaladom, diplomamis es ma mar nem csak jatszom de en magam keszitem a jatekokat. 29F

2018. nov. 30. 07:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyen időszak. Másnak is szokott lenni. Majd változik. Nincs vele baj ameddig nincs kihatással a mindennapjaidra, ameddig ellátod a feladataidat.
2018. nov. 30. 07:55
 6/6 Pupusz ***** válasza:
A játék számodra öröm forrás. Endorfin termelődik tőle az agyban, ami boldogságot okoz, vagy úgy is fogalmazhatunk, hogy "eltereli a rossz kedvedről a figyelmet". Az általam ismert kutatások szerint nincs hátrányos következménye a játéknak. Annyi talán mégis van, hogy erre az örömforrásra koncentrálódik elsősorban a gamer. Más örömforrások is vannak, az élet arra való, hogy minél többet megtapasztaljunk belőlük és érdemben, egyéni ízlések alapján kiválaszthassuk közülük a kedvenceinket, vagy válogathassunk közülük, kedvünk, lehetőségeink szerint. Ilyen lehet pl. élvezni a medence parton sütkérezés pillanatait, a szaunázást, főleg a szeánszok nagyon jók (legalábbis nekem), a két ciklus közötti lágy zenére pihenés, a szeretkezés a szerelmünkkel, gyermekeink vidámsága, vicces beszólásai, aranyos mozdulatai, az ejtőernyőzés, repülő vezetés (vitorlázó, kis motoros, sárkány), zenélés, barátokkal kötetlen beszélgetés, poénkodás, vagy épp a nyugalomban, heverészve olvasás, film nézés, zene hallgatás. Sok ilyen dolog van. Ezek szerint te kettőt már megtaláltál, a játékot és a jó kajálást. Kutasd fel a többit is, szélesítsd a palettát. Más értelme úgyse nagyon van ennek az életnek. Az pedig, hogy nem látod rózsaszínnek a világot, egyáltalán nem baj, sőt. Ugyanis rohadtul nem rózsaszín. Csak az idióták látják annak. Szerencsésnek mondhatók ugyan ezért, de attól még idióták. Aztán összeomlanak egyszer csak, amikor pofán vágja őket a véres, taknyos, fingszagú valóság. Az meg már nem túl szerencsés. A játékban egyébként még benne van az életünk feletti irányítás illúziójának pillanatnyi visszanyerése is. Legalábbis ennek (is) az illúziója, ami alapvető emberi igény. Ezt elégíti ki.
2018. dec. 1. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!