Az igazi önbecsülés szerintetek miben nyilvánul meg?
Vulgárisan: Le tudod sz*rni ha valakinek rossz a véleménye rólad, mert tudod, hogy nincs igazuk, és nem alacsonítod le magad azzal, hogy egy sárdobálásba belemenj.
Magyarán neked van igazad.
Az egyetlen probléma, hogy ezek az emberek nincsenek helyretéve, és ők kialakítanak egy szubkultúrát, amiben téged állítanak be gonosznak/hülyének/akárminek, és nincsenek cáfolva.
De ez van, szerintem sok esetben nem éri meg belemenni ebbe a sárdobálásba, többre mész ha ezeket az embereket leépíted, mert tudod aki malacokkal birkózik az is besározza magát ...
"barátaim szerint az az önbecsülés, ha szembeszállok mindenkivel,"
Hát...ha valaki szembeszáll kétforintos kis csicskákkal az mindent elmond, csak pont azt nem, hogy van önbecsülése.
Szerintem mindenkinek mást jelent az önbecsülés.
Alapjába véve én sem vitatkozok mindenféle idiótákkal, de értelmesebb emberekkel szemben kiállok önmagamért olyan esetben, amikor valamiért félreértenek.
Nem mondanám, hogy föltétlenül a beszélgetésben vagy vitákban nyilvánul meg az önbecsülés. Inkább az élet stílusomban, becsülöm magam, vigyázok önmagamra, küzdök a céljaimért, nem hagyom magam letörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!