Szerinted egy ember mikor mutatja meg az igazi jellemét (feléd vagy mások felé? )?
Helyzettől függ.
Általában kritikus pillanatokban mutatja meg az ember az igazi valóját.
Vagy akkor ha huzamosabb ideig együtt laktok.
Hmm.én kicsit másképp értelmeztem a kérdést, azt hiszem. Szóval...
Én azt tapasztaltam, hogy ha őszinte és elfogadó vagyok másokkal, akkor olyan oldalukat is megmutatják, amit egyébként rejtegetnek, mert félnek az ítélkezéstől. Azok viszont, akik erre nem képesek, kerülni fognak, mert félnek a lelepleződéstől. Én például nem smúzolok, ha valakit hazugságon kapok, vagy érzem, hogy hízeleg, azonnal szembesítem vele.
Viszont olyan dolgokat is elmondok magamról, amit lehet hogy más cikinek tartana, hogy miben vagyok béna, mit gyűjtök, szeretek sötétben táncolni és énekelni, hogy milyen önző és hisztis vagyok sokszor stb. Amire elsőre meghökkenek az emberek, aztán sokan elkezdenek elmondani hasonló dolgokat magukról, mert érzik, hogy nem nevetem ki őket, elfogadom, amilyenek.
Amúgy mindig azt vallottam, azt nézd meg, hogy egy adott ember hogyan viselkedik az alatta elhelyezkedőkkel (a beosztottjaival, a takarítónővel, a hajléktalannal stb), az remek képet ad a valódi jelleméről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!