Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz ha én nem igazán szeretem...

Gáz ha én nem igazán szeretem a Magyar konyhát / ízeket és inkább magamra főzök, illetve ázsiai ( nem a fos kínai büfé) ételeket szeretem és az igazi olasz konyhát? Már is van így?

Figyelt kérdés
Pl egy lecsótól hányok, a sok zsíros pörkölttől is stb... sok hagyma, paprika, nem bírom.
2018. szept. 1. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz? Nem kötelező a magyar konyhát szeretni, mindenki azt eszik, amit akar. A vegetáriánusokra se erőszakolja senki a húst.

Nem attól lesz valaki igaz magyar, hogy csak magyar ételeket, söröket stb. eszik-iszik. Én is szoktam tolni néha hembörgört, hot-dogot, meg pizzát, ettől mégse érzem magam kozmopolitának.

2018. szept. 1. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, én pedig a tengereket és a magas hegyeket szeretem... Az ember ízlése nem mindig esik egybe a születési helyének adottságaival és szokásaival.

Az ízlés nem "gáz", főleg, ha semmi extrém nincs benne. Bár nekem nem gond az sem, ha valaki baracklekvárral eszi a szalámit, ha neki jólesik :D

Sokan nem bírják/szeretik a zsíros, fűszeres ételeket és sokan szeretjük az ázsiai konyhát (legalábbis egyes részeit, ez azért eléggé tág kör. én szeretem a kínait, a japánt és az indiait. a többit nem ismerem, de tuti lenne még szimpatikus. igaz, a magyaros ételeket is szeretem, csak hús ne legyen benne, ha lehet).

Úgyhogy ez normális, nem vagy vele egyedül és jogod van azt szeretni, amit.

2018. szept. 1. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mindent meg eszek amit finomnak találok, de egy egész nemzet ételkínálatát nem tudom leírni, mert mindenhol vannak finom dolgok.

Lehet lehetséges általános következtetéseket levonni egy nemzet konyhájáról és azt nem szeretni, de akkor is vannak kivételek. Én egyátalán nem szeretem a tengeri ételetek, de egyik kedvenc ételem a sushi és a lazackikrás palacsinta tejföllel (ami azt hiszem orosz).

Nem szeretem a hurkát, de szintén imádom a haggist, ami rettenetesen hasonló.

stb...

2018. szept. 1. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne, úristen, pont semmi közöm hozzá, hogy mi van a hűtődben. Én szeretem a magyar konyhát és rohadtul nem sértesz meg vele, ha te meg nem.
2018. szept. 1. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
26%
Nem gáz, a magyar konyha (már ha létezik egyáltalán ilyen) elég undorító, egészségtelen és egyhangú.
2018. szept. 2. 01:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Én a magyar és távol-keleti konyhát egyaránt szeretem. De egy jó miso-leves alapanyagai drágábbak, ezért inkább a magyar konyhából szemezgetek a hétvégéimen.

Volt egy külföldi lakótársam, pár hét után már szakadt a röhögéstől, hogy nekünk minden ételünk úgy kezdődik, hogy hagymát pirítunk zsíron. És igaza van :/

Hogy a kérdésre is válaszoljak: nem gáz. Hadd egyél már azt, amit szeretnél!

2018. szept. 2. 03:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy ennek kérdésnek kell lennie. Hát, had egyen már mindenki azt, amit akar! Családom is mindig ezzel jön: de te magyar vagy, miért nem eszel magyar kaját? Miért nem hallgatsz magyar zenét? Miért nem nézel magyar filmet? Én támogatlak, azt egyél, ami jól esik! :)
2018. szept. 2. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!