Vajon ez igazi vagy fake? Tényleg mindnek olyan a bejárata, vagy shopolták?
ja, nem, nem magamtól láttam bele űrlényt, hanem a fb-posztban kérdezik, hogy hozhatták-e alien-ek létre...
igaz, hogy hűteni kell a melegben, de inkább az a kérdés, hogy mitől ugyanolyan a lyuk... (meg hogy tényleg mindnek olyan-e és nem csak photoshopolták a fb-képet, hogy mind3 oszlop aljára azt rakták be)
Az alapvető matematika (téglalap ismerete) mindenhol ugyanaz volt már akkor, amikor még úgy, mint matematika, nem is létezett. A hármas szám pedig egy rakat vallásban pozitívumot jelent (legtöbb esetben szerencsehozó szám), így nem véletlen, hogy a 3-at próbálták a lehető legtöbb helyen megjeleníteni.
De mivel nem éltünk abban a korban, és ma már nem él az abban a korban élt ember, így csak spekulációkba lehet bocsátkozni.
Ez csak akkor lenne furcsa, ha mondjuk 17 bejárat lenne mindegyik kultúrában, és ráadásul minden épületnél. De az hogy három bejárat, három random kiragadott épület esetén. Ez nem jelent semmit!
Sőt: Inkább az lenne a furcsa, ha nem találnák ilyen bejáratokat a Föld eltérő pontjain...
Photoshop.
1) Nincs megnevezve, hogy konkrétan melyik piramisokról van szó.
2) A mexikói piramisok között van olyan, amelyiknek 3 bejárata van.
3) Az egyiptomi lépcsős piramisoknak csak 1 bejárata van.
4) Én nem találtam olyan indonéz piramist, ami hasonlítana a képen láthatóra.
JAJJ én most látom hogy ezek itt úgy vannak megcsinálva mintha a piramisok előtt lennének a kapuk... LOL hát ez orbitálisan nagy photoshop FAIL :D Azt hittem a kapuk külön képek... erre meg most látom hogy itt azt akarja elhitetni hogy ezek a piramisok előtt vannak... :D
Annyira selejt, hogy még első ránézésre se tűnt valósnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!