Lehetséges hogy nem is az igazi szüleim a szüleim, és ázsiai vagyok?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy az lehetséges, hogy egy cseppet se hasonlítok a szüleimre, a bőröm sárga, a szemeim vágottak, mindenhol megjegyezték, hogy olyan vagyok, mint egy ázsiai.
Még egy Taxis is megkérdezte, hogy nem-e vagyok az, mert neki a fogadott lánya japán, és kiköpött olyan vagyok.
Akár milyen iskolában voltam, mindenhol kínainak csúfoltak. Egyszer osztály társaim is kérdezték anyutol, hogy "Néni ez a kislány kínai?"
Tényleg nem tudom mi van, de ez már zavar.
Meg három testvérem van, róluk van újszülöttként kép, rólam csak másfél éves korom óta.
Lehet hogy elcseréltek a korházba?
Vagy félig valamilyen ázsiai lehetek? Már felvetettem a rokonoknak, anyunak is, de kiröhögnek, hogy hülye vagyok. Mondja anyu is, hogy amint megszülettem már rám is tették a karszalagot, stb...
De akkor miért van ez...? Már tényleg nem értem.
Kár hogy a japánok nem sárgák (taxis szöveg).
Kicsit kevesebb dorama és jpop, cpop, kpop kellene az életedbe, mert megzakkantál.
Nem írtam, hogy japán lennék.
És nem szoktam doramakat nézni,se ilyen zenéket hallgatni.
És ugyan így nagyapámnál is.
Ráadásul anyának apának, és az ő szüleiknek, illetve nagyszüleiknek és a testvéreimnek is kék, és zöld szemük van. Nekem meg sötét barna
Mondjuk lehet tévedek de nem úgy van hogy a szemszín nem üthet el a szülők szemétől? Tehát ha apu anyu kék szemű én nem lehetek barna szemű nem?
Amúgy én is kakukktojás vagyok a családban. A húgom és a nővérem is kék szemű szőke és hófehér én valami meghatározhatatlan színű szemmel (kék vagy zöld és vannak benne barna pöttyök) rendelkezem sárga vagyok és barna hajú :D Szívatjuk is anyát a postással :D
Nekem is van olyan ismerosom aki kinainak nez ki, O is az occse is, de magyarok, teljesen :)
Esetleg kep?
# 7/8
Nem teljesen így van. Két kék szemű szülőnek valóban csak kék szemű gyereke lehet, viszont két barna szemű szülőnek 25%-os valószínűséggel születik kék szemű gyereke, amennyiben mindketten hordozzák a "kék allélt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!