Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lehetséges hogy nem is az...

Lehetséges hogy nem is az igazi szüleim a szüleim, és ázsiai vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy az lehetséges, hogy egy cseppet se hasonlítok a szüleimre, a bőröm sárga, a szemeim vágottak, mindenhol megjegyezték, hogy olyan vagyok, mint egy ázsiai.

Még egy Taxis is megkérdezte, hogy nem-e vagyok az, mert neki a fogadott lánya japán, és kiköpött olyan vagyok.

Akár milyen iskolában voltam, mindenhol kínainak csúfoltak. Egyszer osztály társaim is kérdezték anyutol, hogy "Néni ez a kislány kínai?"

Tényleg nem tudom mi van, de ez már zavar.

Meg három testvérem van, róluk van újszülöttként kép, rólam csak másfél éves korom óta.

Lehet hogy elcseréltek a korházba?

Vagy félig valamilyen ázsiai lehetek? Már felvetettem a rokonoknak, anyunak is, de kiröhögnek, hogy hülye vagyok. Mondja anyu is, hogy amint megszülettem már rám is tették a karszalagot, stb...

De akkor miért van ez...? Már tényleg nem értem.

2016. okt. 25. 18:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
23%
Kici ócó kicijány, üdv a caládban :D adászvételivel vettük
2016. okt. 25. 20:12
 22/35 Ignis Subdialis ***** válasza:
0%
Mondjuk a szemszín azért furcsa: [link]
2016. okt. 25. 21:56
 23/35 anonim ***** válasza:
76%
A japánok mióta sárgák?
2016. okt. 26. 05:09
 24/35 anonim ***** válasza:
66%

22, alacsonybb színvonalú oldalt nem találtál?

Nagyon ritka, hogy vkinek tiszta szemszíne legyen (és most még csak nem is a hordozott allélekről, hanem a látványról beszélek).

Pl. ott a hazel (mogyoróbarna) szemszín. A tablázatod még csak meg se említi. Se nem zöld, se nem barna és rengeteg árnyalata van.

Kérdezô, pont annyira vagy te ázsiai mint én (semennyire). Mandula szemem és monolidem van, és semmi közöm Ázsiához.

2016. okt. 26. 08:03
 25/35 anonim ***** válasza:
49%
nézd kiscsillag attól még hogy nagyanyád nagyanyját is ismered még beüthet a gén a nagyon régmúlt időkből és meglehet hogy mongol őseitek voltak,de ettől még nem leszel különleges csak peches géneket örököltél.
2016. okt. 26. 09:35
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Őseink között sok volt az ázsiai. Simán kiütközhet több generáció múlva is.
2016. okt. 26. 09:46
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Anyámnak zöld szeme van, apámnak kék, nekem barna lett és 100%, hogy nem fogadtak örökbe...
2016. okt. 26. 11:03
 28/35 Ignis Subdialis ***** válasza:
15%

#24, szép dolog a kritikus gondolkodás, de úgy tűnik, hogy Te semmit nem tudsz elhinni a világból, ha minden tudományos tényt megkérdőjelezel, amit netalántál hiteltelen forrásban is megtalálsz. Pl. ha egy pletykalap azt állítja, hogy gömbölyű a Föld, akkor az már nem is igaz, ugye? :D

De akkor itt van Neked pepitában, meg ráadásul angolul, mert úgy biztos jobban elhiszed a genetika matematikáját: [link]

Én viszont továbbra is úgy gondolom, hogy jelen oldalon érthetően és világosan érdemes szólni, mert eléggé összetett a közönség. Ha valami a tudomány mai állása szerint tény, akkor az akkor is tény, ha vécépapírra jegyzed fel.

2016. okt. 26. 16:15
 29/35 anonim ***** válasza:
49%

A dailymail pont ugyanolyan bulvár. :)

Még azok a kalkulátorok se működnek, ahol a nagyszülőket is feltüntetik, nemhogy ezek...

2016. okt. 26. 17:13
 30/35 anonim ***** válasza:
78%

Nagyanyám és nagyapám barna szemű, fekete hajú emberek voltak, anyum meg kék szemű, szőke hajú. Mondjuk nagyapám meg is gyanúsította nagyanyámat, hogy félrekefélt, de anyum eléggé hasonlít néhai nagyapámra. Nem jelent ez semmit. Valami kósza gén kijött rajtad.

Amúgy ha sárga a bőröd, akkor el kéne menni orvoshoz, mert lehet, májgyulladásod van.

2016. okt. 27. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!