Valaki segitsen! Legyen szíves. Undorodom "mindentől" a hétköznapokban. Pontosabban iskolán belül. Legyetek szivesek komolyan venni. Mit tudnék tenni?
Igazándiból szakközép-be járok,de egyszerűen rosszul vagyok mindentől.
A hangzavartól,az emberektől már annyira,hogy már az is zavar,ha körülöttem vannak.
A tanitástól undorodom,mindenki üvölt.Fáj ettől a fejem,szédülök,gyomorgörcsöm van ha már csak
belegondolok,hogy vissza kell mennem az iskolába,vagy akár a kollégiumba.(igazából úgy nagyrészt ha ember környezetben kell lennem)
Ma éppen amikor ezt írom egy szombati napot írunk,már most ahogy belegondolok,
hogy vissza kell mennem a kollégiumomba és aztán majd az iskolába,már kezd
a gyomrom görcsölni.
Hozzátenném alapjáraton nekem nem a tanulással van bajom,mielött jönnének az okosak.Hisz szeretek viszonylag tanulni,
a baj ugye inkább az,az emberek,a hangzavar,a környezet.
Amint belépek a kapukon az iskolába egyből elkap egy erős hányinger és elkezdek szorongni,na meg perceken belül romlik a közérzetem.
Köszönöm mindenkinek aki ezt végig olvasta,aki még válaszol is annak duplán.
Ha valaki tud valamit légyszi segítsen!
Ez nem jó!
Szerintem,ha ennyire komoly,akkor fel kellene keresned egy szakembert,mert ez lehet akár fóbia is.
Baráti köröd van amúgy?
"Baráti köröd van e?"
Honnan nézzük vannak az osztálytársaim akik vagy szekálnak vagy hozzám se szólnak,szóval ők innen kizárva.Alapjáraton egy-kettő,max három barátom van akiben őszintén megbízok.Meg hát van egy-egy érdek barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!