Gyomorgörcsöm van a házasság/gyerekvállalás témától. Unom a magyarázkodást ezzel kapcsolatban. Hogy ne vegyem a szívemre mindig a megjegyzéseket?
Most szeptemberben lettem 30 éves.
Állandóan rákérdez valaki, hogy na mikor jön a baba. Miért nem akarok még férjhez menni stb?
Van egy kapcsolatom, de nagyon a végét járja. Ennek vége lesz hamarosan, úgyhogy nemhogy házasság nem lesz, de szerintem évekig kapcsolatom sem.
Tegnap voltam a bankban. Az ügyintéző kérdezi van-e valami célom a megtakarított pénzemmel. Mondom, majd szeretnék lakást venni, de egekben vannak az árak. Válasza: Nem ment még férjhez, hát egyedül nagyon nehéz lesz igen.
Tisztában vagyok vele, hogy lassan elkések mindennel, de unom a magyarázkodást meg a szégyenkezést.
Én sem vagyok megelégedve az életemmel, de most mit tudok tenni? :(
Én sem akarok gyereket vállalni, meg igazából megházasodni se nagyon. De engem már szerencsére nem traktál ezzel senki!
32f
Így van, le is írtam, hogy nem vagyok elégedett az életemmel. Mit rendezzek ezen magamban? Én is szorongok ezen, de mit tudok menni ha tönkrement a kapcsolatom? Vagy egy rossz kapcsolatban válasszam a házasságot meg a gyerekvállalást?
Én tudom mit szeretnék, de nem jött össze sajnos.
"Mit rendezzek ezen magamban?"
Pl, hogy ne szorongj rajta, hanem fogadd el, hogy most ez van. Dolgozd fel, barátkozz meg vele.
Tudom: leírni könnyű. Csak azért mondom ilyen ridegen, mert írásban nehézkes.
Mutass neki ilyen cikkeket, aztán helyrekattan az agya az illetőnek:
Köszi a válaszokat, saját tapasztalatokat!
Én nagyon magam alatt vagyok mostanában. Ez meg csak rátesz egy lapáttal az egészre.
Elrontottam az egész életem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!