Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyomorgörcsöm van a házasság/g...

Gyomorgörcsöm van a házasság/gyerekvállalás témától. Unom a magyarázkodást ezzel kapcsolatban. Hogy ne vegyem a szívemre mindig a megjegyzéseket?

Figyelt kérdés

Most szeptemberben lettem 30 éves.

Állandóan rákérdez valaki, hogy na mikor jön a baba. Miért nem akarok még férjhez menni stb?

Van egy kapcsolatom, de nagyon a végét járja. Ennek vége lesz hamarosan, úgyhogy nemhogy házasság nem lesz, de szerintem évekig kapcsolatom sem.

Tegnap voltam a bankban. Az ügyintéző kérdezi van-e valami célom a megtakarított pénzemmel. Mondom, majd szeretnék lakást venni, de egekben vannak az árak. Válasza: Nem ment még férjhez, hát egyedül nagyon nehéz lesz igen.

Tisztában vagyok vele, hogy lassan elkések mindennel, de unom a magyarázkodást meg a szégyenkezést.

Én sem vagyok megelégedve az életemmel, de most mit tudok tenni? :(

szept. 17. 10:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%

Én sem akarok gyereket vállalni, meg igazából megházasodni se nagyon. De engem már szerencsére nem traktál ezzel senki!

32f

szept. 17. 10:56
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Azért talál be ennyire, mert te magad nem vagy rendben a témával. Ha magadban elrendezed, hogy mit szeretnél, akkor már nem lesz tyúkszemed, amire ezek a kérdések rá tudnak lépni.
szept. 17. 11:06
 3/24 A kérdező kommentje:

Így van, le is írtam, hogy nem vagyok elégedett az életemmel. Mit rendezzek ezen magamban? Én is szorongok ezen, de mit tudok menni ha tönkrement a kapcsolatom? Vagy egy rossz kapcsolatban válasszam a házasságot meg a gyerekvállalást?

Én tudom mit szeretnék, de nem jött össze sajnos.

szept. 17. 11:09
 4/24 anonim ***** válasza:
79%
A 30 éves kor még úgymond "semmi", másnak 40 évesen sincs kilátásban a férj és a baba. Szerintem időben vagy ahhoz, hogy lezárd azt, ami nem megy. A lakásvásárláshoz pedig házasság sem lesz feltétlenül elég, ott már a gyomorgörcs hasztalan.
szept. 17. 11:16
 5/24 anonim ***** válasza:
79%

"Mit rendezzek ezen magamban?"

Pl, hogy ne szorongj rajta, hanem fogadd el, hogy most ez van. Dolgozd fel, barátkozz meg vele.

Tudom: leírni könnyű. Csak azért mondom ilyen ridegen, mert írásban nehézkes.

szept. 17. 11:16
 6/24 anonim ***** válasza:
87%
Senkinek semmi köze hozzá. Nem kell magyarázkodnod
szept. 17. 11:18
 7/24 anonim ***** válasza:
85%
Nyugi, 40 felett már le fogod szarni az emberek véleményét! :D
szept. 17. 11:42
 8/24 anonim ***** válasza:
73%

Mutass neki ilyen cikkeket, aztán helyrekattan az agya az illetőnek:

[link]

szept. 17. 12:11
 9/24 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk én már 40 felett vagyok, de akik anno nekem ugattak, hogy miért nem nősülök meg, azok nagy része vagy elvált, hétvégi apuka, vagy alkesz, lepukkant egy nyomorult kapcsolatban. :D
szept. 17. 12:15
 10/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, saját tapasztalatokat!

Én nagyon magam alatt vagyok mostanában. Ez meg csak rátesz egy lapáttal az egészre.

Elrontottam az egész életem...

szept. 17. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!