1/81 anonim válasza:
Borzalmas gének,meg szülőnek is szar lennék.
2/81 anonim válasza:
Költséges
Gyökeresen megváltozna az időm
Nem lenne türelmem hozzá
Éjszaka visit, nappal ordít
Soroljam még?
3/81 anonim válasza:
Sose értettem, hogy az ilyen jellegű kérdéseket miért egy olyan helyen teszik fel, ahol kb mindenki gyereket akar.
4/81 A kérdező kommentje:
Sosem értettem, hogy miért írnak a kérdések alá olyanok, akik csak beszólni akarnak. Élőben nem megy, vagy mi?
aug. 22. 22:40
5/81 anonim válasza:
Nem megy, mert nem vagy itt. Tudod ez pont azért a gyerekvállalás kategória, mert ezt azok olvassák, akik gyereket akarnak. Nem igazán értem, hogy aki nem akar, az mit keresne itt?? Én se megyek olyan topicokba írogatni, ahol nem vagyok kompetens.
6/81 A kérdező kommentje:
Az első két válasz mégis normális volt, aki nem akar, az meg nem válaszol.
aug. 22. 22:50
7/81 anonim válasza:
Talán mert tudják magukról, hogy nem lennének jó szülők?
Az élet nem csak arról, hogy legyen egy kölkünk
8/81 anonim válasza:
Ismerek egy ferfit aki nem szeretne. Igazabol nem szeretne ha valaki barmit is tovabb vinne abbol az eletbol amit kepvisel. Sot.. merek fogadni ha veletlen becsuszna egy akkor akar ongyilkos.is lenne.
9/81 anonim válasza:
Mert őszinték, és tudják mit akarnak 😏
10/81 anonim válasza:
A kérdező feltett egy kérdést, amire válaszokra vár. Ez egy anonim oldal, ahol kötetlenül lehet kérdezni, és mindenkinek joga van azt válaszolni, amit érez. És ha valaki nem akar gyereket? Az hallgasson? Legyen megszégyenítve? Komolyan nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!