Hogyan fogadjam el azt, hogy a párom nem akar gyereket?
Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a párommal, évek óta szeretnék már babát, de a párom nem.
Van saját háztartás, kereset, autó stb, De mindig új kifogást talál ki, hogy miért ne legyen. Nagyon el vagyok keseredve, és nem tudom hogyan fogadjam el ezt, hogy ne keserítsem meg ezzel a felesleges vágyakozással a mindennapjainkat. Szeretem a párom és azt is megértem, hogy ő még nem akar, de nem tudok ezzel dűlőre jutni. Szerintetek hogy tudnám ezt elfogadni?
2020. szept. 16. 15:17
1/17 anonim válasza:
Miért kellene elfogadni? Ha ilyen központi kérdésben más a véleményetek, érdemes másik társat keresni.
2/17 anonim válasza:
Nem kell elfogadni, kereshetsz mást. Egy életed van, ha szeretnél legyen, ha ő nem akar, akkor nem érdemes egymás mellett boldogtalankodni.
5/17 anonim válasza:
Én sem tudnám elfogadni, ebben biztos vagyok!!
6/17 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy még nem akar vagy az, hogy sosem akart.
6 éve vagytok, te évek óta akarod ő meg nem.
Amikor összejöttetek akkor sem akarta?
7/17 anonim válasza:
Nem kell elfogadnod, keress olyan pasit aki akar.
8/17 Carragher_x válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy 6 éve vagytok együtt és 24 éves vagy vagy épp 36.
9/17 anonim válasza:
Sose akar? Vagy csak meg nem? Hany evesek vagytok?
10/17 anonim válasza:
Ha ebbe belemész, nehogy akkor döbbenj rá, mit vesztettél, amikor már nem lehet amúgysem gyereked..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!