Mit gondoltok mi lehet ez mögött? Tényleg ezért nem akar újabb babát? Mit tegyek, fogadjam el vagy adjam fel a másik baba utáni vágyat?
Párommal már van két gyermekünk,én szeretnék egy harmadikat is(mindig nagy családról álmodtam,férjemnek vannak testvérei).Most 43 éves és mikor feljött a téma egx harmadik babáról,ő azt mondta nem.Mikor kérdeztem miért annyit mondott "43 évesen újra?" azt mondja ott akar lenni mellettük ha szükséges,nem ahogy ő mondta "elpatkolni idő előtt" és apa nélkül maradjanak a gyerekek meg én is egyedül...Más férfi látom hogy 45-48 sőt idősebb is mikor gyereke születik.
Viszont én tényleg nagyon szeretnék egy babát még...
Én nem ismerek a környezetemben egy olyan férfit sem, aki 45-48 vagy idősebb korban gyereket vállalt volna..
Te hány éves vagy? Átgondoltad, hogy van igazságalapja annak amit a férjed mond, hogy "nem akar korán" elpatkolni?
Korábban, mondjuk az első gyermek után már beszéltétek erről, hogy hány gyereket terveztek? Ha igen, akkor mennyiben "maradtatok"?
Én úgy látom abból a pár sorból,amit leírtál, hogy a férjed nagyon is felelősségteljesen gondolkodik.
Én csak egy férfit ismerek, aki 44 évesen lett újra apuka, de ő nagyon nem akarta, meg is romlott a nővel a viszonya ez miatt.
Teljesen igaza van a férjednek.
Nem kell túlgondolni. Nem akar több gyereket, ennyi a kapacítása.
Mondhat 20 indokot, akkor sem fogsz megnyugodni, mert te gyereket akarsz.
Tartsd tiszteletben a döntését, mert egy emberre ráeröltetni egy gyereket, akár férfire, akár nőre, az ritkán vezet jóra.
én 33, férjem 35. ő szeretne 3.-at, én már nem, többek között a korunk miatt sem.
van aki bevállal még 45 évesen is ahogy irod, de ettől pl. én még nem szeretnék nagymama koromba gyereket szülni újra.
nagyon szeretném ha majd egyszer dédi lehetnék, nézzük reálisan, aki 45 évesen szül, az már nem igen éri meg :( 45 éves koromban esélyes, hogy az első gyerekemnek már gyereke lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!