Hogy segítsek neki? Elharapta a nyelvét a fiam (1éves) se inni se enni nem akar annyira fáj neki. Csak sír, a cumit sem fogadja el
Semmit nem tudsz tenni. rövid idő alatt elmúlik. 1-2 óra múlva már nem is fog rá emlékezni.
(te is haraptad már el, nem? néhány percig fáj csak, igaz, akkor nagyon)
Ha ennyire rossz a helyzet, akkor tényleg vidd el a traumára. Megnézik, lehet, hogy kap 2 öltést is.
De legalább a gyerekorvosnak szólj. Létezik olyan ecsetelő, ami átmenetileg néhány percre elzsibbasztja az adott területet. Amikor szááj-kéz-láb betegsége volt a fiamnak, ilyet kapott, hogy legalább enni-inni tudjon fájdalom nélkül.
Az én fiam 2 évesen harapta át a nyelvét, de annyira, hogy konkrétan egy lyuk volt rajta középen.
Nem tudom elvitted-e aztán dokihoz, én elvittem, de mondta, hogy ne aggódjak be fog gyógyulni magától nagyon gyorsan. Nyelvet nem varrnak. Így is lett, pár nap alatt rendbejött! 😊 Enni már másnap evett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!