Nem akar inni 7 hónapos babám. Mit tegyek?
étkezés után(ami nem anyatej, v tápszer) amúgy szinte kötelező
nem baj, hanem fogadja el, de mindig kínáld, egyszer csak ráérez
Mi is ugyanígy voltunk 7 hónapos kora körül nem akart inni, előtte kortyolgatott azért. Azt hittem már nem szereti a vizet, de tápszeren kívül semmi mást nem ivott meg. Az evés nálunk is szépen ment. Elég ideges voltam, nagyon sokszor kínálgattam, de semmi. Pohárból evések után tudtam itatni, keveset ivott. Vettem neki különböző itatópoharakat pl. rossmannos itatócsőrös ebből aztán szépen elkezdett inni, aztán közben kijöttek felül a fogai utánna már szépen ivott rendszeresen. Egyébként most Disney-s csőrős (puha, szilinkonból) itatópoharunk van, kicsi, gömbölyű. Ez nagyon jó. Ezt már nagyon szépen megfogja és iszik egyedül. Egy nap kb. 2-2,5 dl megiszik. Nagyon sokszor kínálgatom. Most már 9 hónapos.
Amúgy rengeteg cumisüveget és itatós cumisüveget próbáltunk, de ez a kettő ami bejött. És egyik sem volt drága. A 3000,- Ft os NUk-ot egyszer sem volt hajlandó használni. Szóval próbálgatni kell ezeket vagy pedig pohárból kortyoltatni vagy pedig kanállal végső esetben, mert muszáj innia. Nálatok is meg fog oldódni ne aggódj! Sokszor kínálgasd és hát rá kell jönni miből tudna inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!