Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan fogadjam el azt, hogy...

Hogyan fogadjam el azt, hogy a párom nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt a párommal, évek óta szeretnék már babát, de a párom nem.

Van saját háztartás, kereset, autó stb, De mindig új kifogást talál ki, hogy miért ne legyen. Nagyon el vagyok keseredve, és nem tudom hogyan fogadjam el ezt, hogy ne keserítsem meg ezzel a felesleges vágyakozással a mindennapjainkat. Szeretem a párom és azt is megértem, hogy ő még nem akar, de nem tudok ezzel dűlőre jutni. Szerintetek hogy tudnám ezt elfogadni?

2020. szept. 16. 15:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Választanod kell. És neki is. De annak nincs értelme, hogy vársz, hátha majd megváltozik a véleménye.
2020. szept. 16. 16:37
 12/17 A kérdező kommentje:
De ha mellette szeretnék maradni, akkor hogy fogadjam el?
2020. szept. 16. 18:58
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
Ugyanúgy, ahogy más olyasmit, amin nem tudsz változtatni. Gyászold el, beszéld ki, fessél, énekelj, sportolj, vagy amivel fel tudod dolgozni, aztán irányítsd a figyelmed valami más életcélra. Aztán vagy jó döntés lesz vagy se, de két utat nem járhatsz egyszerre. Ha döntöttél az egyik mellett, akkor ez van, el kell viselned, hogy fáj. De mivel ez ösztön, jó eséllyel majd 45 éves korod körül tudod egészen elengedni. Addig meg féllábon is :) (Bocs, nem bírtam ki.)
2020. szept. 16. 19:37
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
Egyik ismerősöm járt úgy, h.a párja miatt lemondott a gyerekről.Majd elhagyták..és már 50volt.gyereke már nem lehet.
2020. szept. 16. 22:54
 15/17 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, ez hidd el nem olyan, hogy te kertes házba akarsz költözni ő meg nem és beletorodsz a tombbe. Nem

Olyan rossz az alapon. Megtalálod benne a jót stb. (Vagy fordítva, mielőtt valaki belekotne, hogy a tömb a jobb) A gyerek nem ilyen. Sokkal mélyebb ösztön ez ennél. Ha vele akarsz maradni, akkor a: mégsem fogsz b:megbánod c:ráveszed egy gyerekre amit ő nem akar, nem lesztek boldog csalad, itt fogsz sírni, hogy nem segít semmiben és végül elváltok.

Szoval keress olyat, akivel ugyanazt akarjátok.

2020. szept. 16. 23:14
 16/17 Wonderwomen ***** válasza:
100%

Velem is ez volt... 19 voltam mikor megismerkedtünk, ő 25. Az első kb 2-3 évben nem is beszéltünk gyerek témáról, mert nagyon nem volt aktuális. Aztán én felhoztam a témát, mert nagyon bírtam már akkor is a gyerekeket. Kiderült, hogy ő nem szeretne gyereket... Neki nyűg, úgy gondolja sosem szeretne majd... Nah hát egy világ omlott össze bennem, mivel szerettem, nem akartam szakítani vele. Akkor még úgy gondoltam, majd biztos változik a véleménye idővel. Közben beiratkoztam egy suliba, hogy legyen egy végzettségem, amivel addig is gyerekek között lehetek. Szóval a sztori vége az lett, hogy 6 évig voltunk együtt, de az exem véleménye nem változott... Végülis a szakítás mellett döntöttem, mert ez a dolog még pár dologgal együtt megbélyegezte a kapcsolatunkat.

Jelenleg gyerekekkel foglalkozom és az első babánkat várjuk a Párommal, akivel 4 és fél éve vagyunk együtt. ❤️

Kívánom, hogy meg tudd hozni azt a döntést, ami igazán boldoggá tesz!

30/N

2020. szept. 17. 08:37
 17/17 anonim ***** válasza:
76%
Sehogy. Akárhogy is fáj, mással lesz családod. Minél hamarabb lépsz, annál jobbak az esélyek. Ha vele maradsz, úgyis megkeseríti az életeteket ez a lemondás és előbb-utóbb szakítás lesz a vége.
2020. szept. 17. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!