60# na ja, és élelemhiány lesz hamarosan...
globalális felmelegedés miatt sok tűz lesz...
A mai ember sokkal tudatosabb a világ és a saját lelki dolgaival mint kB 50 évvel ezelőtt és korábban.
Ha azoknak az embereknek adottak lettek volna a mai körülmények ők sem szültek volna annyit.
Mert nem szeretem, sőt egyenesen utálom őket. Idegesítenek, hangosak, nyálasak, büdösek...lehet azzal jönni, hogy én is voltam gyerek, de egyszer halott is leszek, mégse akarok otthonra egy hullát. Előbb fogok aranyosnak tartani egy csigát mint egy gyereket...
29/N
Nincs rá se időm, se energiám, se anyagi keretem.
Örülök, hogy van a munka mellet némi szabadidőm. Továbbá nem szerepel a terveim közt.
Minden nap látom a gyerekes munkatársakon, hogy mindez mivel jár.
12 órás műszakok mellet ez egyenlő az öngyilkossággal. Akkora az emberhiány bent, hogy mindenki pluszban végzi még + 1 ember munkáját.
Továbbá ebbe a k.... 30-37 fokban szakad rólunk a víz.
Biztos nem fogok ezzel foglalkozni még pluszban.
(Egy Ápolási Asszisztens.)
Ez mekkora hülyeség már, hogy aki nem akar gyereket, az utálja őket. Biztos van ilyen is, de én pl. örülök neki, ha találkozok egy gyerekkel, boltban, tömegközlekedésen összehaverkodok valakinek a gyerekével, mert aranyosak. Barátokéra, és a szomszédoméra is szívesen vigyázok. De teljesen más az, hogy pár órát eltöltök egy gyerekkel, aztán jön érte a szülő, mint az, mikor a következő 20 éved erről fog szólni - több gyerek vállalása esetén a komplett felnőtt életed. Nem is való mindenkinek, és szerintem az, hogy nincs meg bennem a vágy, hogy legyen saját gyerekem, elég erős jelzője annak, hogy nekem nem kellene sajátot vállalni.
Hülye párhuzam lesz, de a kutyákat is nagyon szeretem, mégse tartok, mert más az, hogy öt percig simogatsz egyet a parkban, meg hogy neked kell naponta többször sétáltatnod, minden egyes nap a következő 10-15 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!