Depresszió miatt. Örülök, hogy magamat életben tudom tartani, nem hogy még egy másik emberi lényt is pluszba. Ha ilyen felelősség és kötelezettség zúdulna a nyakamba, már vágnám is fel az ereimet.
aug. 23. 01:07
33/81 anonim válasza:
Amúgy én meg főleg arról tennék fel kérdést, hogy miért van ennyi mindenkinek gyereke akinek nem való?
aug. 23. 01:13
34/81 anonim válasza:
Mert elvagyok a kényelmes életembe es nem hianyzik egy siro baba, egy nyűgös kisgyerek, egy lazado kamasz
aug. 23. 06:08
35/81 anonim válasza:
Több A4-es oldalnyi terjedelemben ki lehet fejteni a kérdésre adható válaszként mind a érveket, mind az ellenérveket, de magánemberként semmi közöd ahhoz, hogy ki, miért óhajt, ill. nem óhajt gyermeknevelési projektet menedzselni az élete részeként! Nem magánemberként pedig illik naprakésznek lennie annak a témakörben, aki ezzel óhajt foglalkozni.
aug. 23. 06:18
36/81 anonim válasza:
Sorolhatnám a racionális érveket, hogy nincs saját ingatlanom, stb, de az igazság az, hogy soha nem is vágytam rá. Ha vágytam volna egy gyerekre, akkor olyan életet teremtettem volna, ahova belefér. Viszont ez sose volt így.
aug. 23. 07:14
37/81 anonim válasza:
Mert nem hiányzik, hogy legyen. Ahogy nem akarok gorillát, struccot, cápát vagy ezer másik dolgot sem tartani, a gyerekre is csak annyi válaszom van, hogy mert minek?
aug. 23. 07:31
38/81 anonim válasza:
Mert nem vágyok rá 🤷♀️
Emellett vannak még más gyakorlatias okok is (pénz, lakhely, időhiány, felelősség, nyugalom, stb) de ez mind megoldható lenne HA vágynék rá. De abszolút nem vágyok semmilyen formában egy gyerek jelenlétére az életemben, sőt...
30N
aug. 23. 07:50
39/81 anonim válasza:
- idegesítenek
- fárasztóak. Ha hazamegyek szeretek csak magammal foglalkozni végre valahára, nem még valaki másnak irányítgatni az életét, meg vitatkozni vele, hogy menjen már fogat mosni 😓
- sokba kerül
- koszosak. állandóan
- karrier szempontjából egy halálugrás, nőként megszűnnék létezni a munkaadóknál
- folyton betegek, amit rá kennek az emberre
- tönkreteszi a testem meg az idegeim
- évekig nem szobatiszták
- tanulni kell velük
- nyáron mit kezdek vele??? Mehet a méregdrága táborokba
- állandóan alkalmazkodnom kellene hozzá
aug. 23. 07:55
40/81 anonim válasza:
Magyarországra teljesen felesleges gyereket vállalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!