Lehet
Meg attol is fosok hogy nem fog dolgozni vagy lopni fog vagy megtámad engem
Eroszakos lesz velem
1 terhesség, 2 szülés, 3 visítás, 4 orditás, 5 szar gének, 6 nincs türelmem, 7 bepisil & bekakil és az egész teste úszik benne, 8 fogzás, 9 dacckorszak, 10 kamaszkor, 11 hiszti mimdenért a mai világban (hisz neli is megvan ez vagy az, nekem is kell mert cikizni fognak blah blah blah) 12 nem szeretem őket.
Sorolhatnám még sokáig az otthoni teendők a gyerek körül ameddig el nem költözik.. a mai világban egyre kevesebben tudnak megélni hogy elköltözzönek a szülőktől és a végén rám maradna halálomig, kösz nem.
Akarok gyereket, szeretnék magamnak, de maximum ha jó egzisztenciát tudok kiépíteni magamnak szingli anyaként aki nem tervez randizni soha többet.
Amúgy meg nem. Ha van egy boldog kapcsolatom, vagy vágyom rá a jövőben, nem. Túl sokat veszthetek vele, az apa lelép akármikor akar, én nem tehetem meg. Nem is beszélve hogy egy utolsó sz*rdarab lennék a férfiak szemében a társkereső piacon egyedülálló anyaként. Ha nem építettem fel azt a karriert ami a gyerek eltartásához elég, hanem a két emberes háztartásra épültem fel, egyedül végem.
És az a baj, hogy ahol már kettőn áll a vásár, ott már nem a te irányításod alatt van a dolog és előbb utóbb összeomlik, így nem hiszem hogy lesz valaha gyerekem, még ha szeretnék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!