Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki nem akar gyereket, miért...

Aki nem akar gyereket, miért nem akar?

Figyelt kérdés
27/N

aug. 22. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
53%
70es ez azért van, mert az önértékelésed neked sincs a helyén.
szept. 4. 16:47
 72/81 anonim ***** válasza:
59%

Lehet

Meg attol is fosok hogy nem fog dolgozni vagy lopni fog vagy megtámad engem

Eroszakos lesz velem

szept. 4. 17:19
 73/81 anonim ***** válasza:

1 terhesség, 2 szülés, 3 visítás, 4 orditás, 5 szar gének, 6 nincs türelmem, 7 bepisil & bekakil és az egész teste úszik benne, 8 fogzás, 9 dacckorszak, 10 kamaszkor, 11 hiszti mimdenért a mai világban (hisz neli is megvan ez vagy az, nekem is kell mert cikizni fognak blah blah blah) 12 nem szeretem őket.

Sorolhatnám még sokáig az otthoni teendők a gyerek körül ameddig el nem költözik.. a mai világban egyre kevesebben tudnak megélni hogy elköltözzönek a szülőktől és a végén rám maradna halálomig, kösz nem.

szept. 18. 07:48
 74/81 anonim ***** válasza:
100%
Mert mar igy is tul vagyunk népesedve
szept. 18. 07:50
 75/81 anonim ***** válasza:
Neked van gyereked?
szept. 21. 11:03
 76/81 anonim ***** válasza:
Nincs
szept. 21. 12:55
 77/81 anonim ***** válasza:
100%

Akarok gyereket, szeretnék magamnak, de maximum ha jó egzisztenciát tudok kiépíteni magamnak szingli anyaként aki nem tervez randizni soha többet.

Amúgy meg nem. Ha van egy boldog kapcsolatom, vagy vágyom rá a jövőben, nem. Túl sokat veszthetek vele, az apa lelép akármikor akar, én nem tehetem meg. Nem is beszélve hogy egy utolsó sz*rdarab lennék a férfiak szemében a társkereső piacon egyedülálló anyaként. Ha nem építettem fel azt a karriert ami a gyerek eltartásához elég, hanem a két emberes háztartásra épültem fel, egyedül végem.

És az a baj, hogy ahol már kettőn áll a vásár, ott már nem a te irányításod alatt van a dolog és előbb utóbb összeomlik, így nem hiszem hogy lesz valaha gyerekem, még ha szeretnék is.

szept. 29. 20:31
 78/81 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarom újra elkezdeni ezekkel a gyerekkel járó dolgokat, én már átéltem ezt az egész ovi-iskola dolgot, szó szerint túléltem, de rosszul vagyok a gondolattól is hogy újra átéljem.. értem hogy a gyerekemet vinném, de én is ugyanúgy átélném. Sőt lehet még bűntudatot is éreznék hogy bedugom ezekbe a nyomorult intézményekbe. A visító gyerekek, tömérdek gyerekjáték, szülők akiket hátad közepére se kívánnál, szülői értekezlet, iskoláztatás, házi feladatírás.. ez az egész kemény 14-15 év, egy ember ma ezt kizárt hogy épp ésszel megússza. Legalább is Magyarországon.
szept. 30. 10:27
 79/81 anonim ***** válasza:
Allandoan azon stresszelném magam nehogy valami baj legyen, eluti egy auto meg ilyenek, megverik
szept. 30. 10:35
 80/81 anonim ***** válasza:
Nem lenne hozzájuk türelmem, plusz nem akarom átadni a szar betegségeimet nekik.
szept. 30. 12:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!