Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki nem akar gyereket, miért...

Aki nem akar gyereket, miért nem akar?

Figyelt kérdés
27/N

aug. 22. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim válasza:
88%
Magyarországon az emberek kb. 25% sajnos jelentősen a létminimum alatt él. Ez is benne van abban, hogy anyagi nehézségek miatt nem akar gyereket. Mert nem tudná eltartani.
aug. 22. 23:03
 12/81 anonim ***** válasza:
93%
Alkalmatlannak tartom magam.
aug. 22. 23:05
 13/81 anonim ***** válasza:
93%
Én még 21 évesen nem igazán tudom akarok-e. Sok tényezős. Addig még én nem vagyok jól lelkileg pszchiésen addig nem szeretnék. Meg még minnél meszebb van a gyerek kérdés annál jobb. De neha én is teszek olyan kijelentést, hogy nem akarok.
aug. 22. 23:05
 14/81 anonim ***** válasza:
89%
Kedves 11 es valaszolo, sajnos pont, hogy nem az a reteg hozza meg ezt aki a letminimum alatt elnek tobbnyire :/.
aug. 22. 23:08
 15/81 anonim ***** válasza:
92%
Nincs türelmem hozzájuk. Meg igazából nem is szeretnék ilyen világban nevelni gyereket.
aug. 22. 23:28
 16/81 anonim ***** válasza:
93%
Nincs konkrét oka, egyszerűen sosem vágytam rá, soha nem is tudtam magam elképzelni anyukaként. Hatalmas megkönnyebbülés volt, mikor leesett, amúgy kínosan későn, hogy amúgy nem kötelező.
aug. 22. 23:40
 17/81 anonim ***** válasza:
31%
Ne haragudj de neked ehhez mi közöd van ? Ez az ő teste, az ő élete, ő felelőssége. Ő dönti el, magánügy. Téged ez miért érdekel ? Neked nem mindegy ? Amúgy a kérdésedre a válasz. Nem szereti a gyerekeket. Vagy nem tartja elég érettnek magát ahhoz hogy felelősséget vállaljon egy életért. Nem szeretne elköteleződni. Nincs meg a megfelelő alap, anyagiak vagy környezet. Meg egyéb millió oka lehet egy embernek. Senki nem köteles pergetni magából semmit. Mondom ezt úgy hogy én szeretnék 2 gyermeket. De megértem azokat is akik nem szeretnének bármilyen okból. Magánügy. Nem rád tartozik. 21L
aug. 22. 23:40
 18/81 anonim ***** válasza:
92%

Mert ha a gyerekvállalás nem 100%-os igen döntés akkor az 100%-osan nem döntés.

Itt teljes elhatározottság kell, hogy a gyerek nevelése minőségi legyen.

aug. 22. 23:42
 19/81 A kérdező kommentje:
17-es, ezeket nekem írtad?
aug. 22. 23:45
 20/81 anonim ***** válasza:
25%
Igen. Neked.
aug. 22. 23:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!