21/81 A kérdező kommentje:
És honnan vagy benne enyire biztos, hogy én akarok?
Nem akarok és érdekelne más miért nem. :)
aug. 22. 23:48
23/81 anonim válasza:
Nem mondom biztosra, hogy nem akarok. A világ viszont nem abba az irányba halad, hogy szép jövőt jósoljak nekik. Magam részéről pedig annyit, hogy egyenlőre nem vágyom arra a felelősségre amit egy gyerek jelentene. Kötelezettségek hada, prioritás nyilván a gyerek lenne onnantól. 21 vagyok még csak. Lehet 30 évesen fogom úgy érezni, hogy itt az ideje.
24/81 anonim válasza:
Jó akkor bocsánat. A kérdésed kissé provokatív és viszálykeltő. Én ugye szeretnék gyereket, viszont teljesen megértem azokat akik nem akarnak. És egyszeruen zavar az olyan korlátolt emberek felfogása akik szidják mocskolják aki nem szeretne gyereket.
25/81 A kérdező kommentje:
Semmigond, engem is zavar, ha valaki azt mondja, hogy a nők feladata a szülés.
aug. 22. 23:57
26/81 anonim válasza:
Sosem volt bennem, ösztön, vágy hogy gyereket akarok. Más lányok már a suliban is a családalapítási terveikről fecsegtek. Szóval ha bennem ez nincs, miért csináljak gyereket? Felelősségből még esetleg felnevelem, de akkor még ott van, hogy érzelmileg silány, beszélgetésmentes családból származom, így az empátiám nem túl magas. Túl nagy kockázat lenne erre gyereket vállalni, hogy vagy összehozom sok tudatos cselekvéssel, vagy nem a jó anyaságot, vágy nélkül...
27/81 anonim válasza:
Anyagiak, felelőtlenség, illetve énközpontú individualista szemléletmód.
28/81 anonim válasza:
Ha listába szedném hogy 1, miért akarok gyereket 2, miért NEM akarok gyereket, akkor a második lista több oldalas lenne, az első lista pedig teljesen üres.
Nekem az első lista a mérvadóbb. Ha lenne bármilyen érvem a gyerekvállalás mellett, akkor el tudnék tekinteni az ellene szólóktól. Szerintem nagyon meg fogja bánni az, aki akar gyereket, de lebeszéli magát róla mert mit tudom én... nagyon ijesztő a világ (mindigis az volt) vagy mert nem érzi rá alkalmasnak magát (ez kb minden nagy változásnál így van) meg ilyenek.
De mivel nekem tényleg semmi pozitívum nem lenne a gyerekvállalásban, így a kérdés tárgytalan számomra.
29/81 anonim válasza:
Mert nem szeretem a gyerekeket, nekem a kisbabák sem cukik, sőt, kifejezetten gusztustalannak tartom őket.
30/81 anonim válasza:
Egy állathoz sincs türelmem, nemhogy egy gyerekhez aki még beszélni is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!