Szerintetek is bunkó volt vele a vásárló? Hogy engedhet meg magának ilyet egy ember?
Lent voltam az egyik boltban vásárolni (Coop) és egy jól öltözött, tényleg jó megjelenésű srác rohant be a boltba, erre ráordított a pénztáros alpári stílusban, hogy vagy fog egy bevásárló kosarat, vagy kitakarodik a boltból. (Szó szerint ordított mert nem a közelben álltam, de hallottam).
Ezek után a srác mondta, hogy 1000 éve idejár, és sosem volt kötelező a kosár, és amúgy is csak 1 db tejfölért futott be gyorsan.
Erre tovább ordított vele a pénztáros, hogy a szabály az szabály ebben az esetben akkor ki lehet fáradni a boltból.
A srác erre elindult kosár nélkül a hűtőhöz, erre elkezdett vele tovább kiabálni a pénztáros, hogy nem igaz, hogy ilyen ostoba, hogy ilyen rossz a felfogása, közben néhány vásárló is elkezdte támadni a srácot, aki erre kb felrobbant, és valami nagyon undorító módon leosztotta a pénztárost, de tényleg, nagyjából én éreztem magamat szarup, szegény pénztáros el is sírta magát nagyon megsajnáltam.
Többen elhatároztuk, hogy legközelebb rendőrt hívunk, illetve néhányan elakadják kapni a srácot, hogy elbeszélgessenek vele, köztük én is.
Én itt inkább azt kérdezném, hogy hogy engedhet meg magának ilyet egy dolgozó?
Aki ennyire nem bírja a bolti munkát az ne is menjen bolt közelébe.
Kit érdekel, hogy vitt-e kosarat?
De ha tényleg ez a baromság szabály, akkor normálisan szól neki az eladó, ha a vásárlót nem érdekli akkor ennyi, naponta több 100 an mennek vásárolni, nem fogja mindenki betartani, ez teljesen egyértelmű.
Ez nem katonaság, hogy így kell beszélni azzal aki nem tart be valami idióta felesleges szabályt egy amúgy is fos boltban.
Ha meg ennyire a szívén viseli azt a kosarat a dolgozó, szóljon a vezetőnek vagy a biztonságinak.
De szerintem ez sehol sem módi, hogy az összes vásárló előtt egy vásárlóval tirpák módon üvöltözzön, kivéve ha lopott.
Nem csodálom, ha a srác így kiakadt, nehogy már az ember beszaladna a kisboltba és még ott is utolsó patkányként üvöltözzenek az emberrel...
Én sokat járok Ausztriába boltba, ott még előre is köszönnek állandóan, valahogy el sem tudnék ilyet képzelni, itt meg még azt lincselnék meg aki nem hagyja, hogy így beszéljenek vele kábé ok nélkül. Eszem megáll komolyan.
Hát igen, nagyon komoly dolgok ezek. Sokan nem értik hogy a dolgozókat simán elővehetik hogyha a vásárló bemegy az üzletbe kosár nélkül az egy szem tejfölért.Amit leemelve a pultról a kasszához menet kiejt a kezéből,belerúg,rálép,elcsúszik rajta beüti a fejét és szörnyet hal.Az üzletet és a dolgozókat is jogosan vehetik elő, hogy az illető miért nem a kosárban vitte a terméket a kasszához.És a nagy könyvben is úgy van megírva hogy éppen ezért az alkalmazottak bármit bevethetnek azért, hogy a vásárló betartsa a bolti előírásokat, szabályokat.Ha kell köpködve ordibálhat a vásárlóval és sz.rrá alázhatja sok ember előtt.
Valóban a vásárló tűnik hibásnak és meggondolatlannak hogy nem futott végig az agyán hogy milyen rosszul is járhatott volna.Konkrétan az életével játszott!
Azért elég erős egy jegyet meg egy nevetséges kosarat egy lapon említeni.
A boltok szerintem vagy 85% -ban sosincs elég kézikosár. (nem Pestről beszélek).
Sőt sok boltból meg már eleve el is vitték a kézikosarakat, nagyot meg nyilván sokan nem visznek be, ha tudják, hogy 1-2 dologért mennek.
Szóval ez egy totálisan alap szitu, hogy az ember kosár nélkül ugrik be a boltba.
A dolgozónak meg lehetne annyi esze, hogy ha bárki is számonkéri (rohadtul kétlem) megmondja, hogy ő szólt ennyi, többet nem tehet, nem kidobó...
De nem, ő inkább bazári majmot csinált magából és üvöltözött, mint valami katonatiszt.
Bár mondjuk sokat elmond az egészről az is, hogy coop ról van szó.
Felénk szerintem már vagy teljesen kihalt vagy max 1-2 lehet, mert olyan magas színvonalú áruházlánc, hogy röhögve lemosta már az összes a térképről. Gondolom nagyon piacképes fizetést is ad, és a legremekebb dolgozók választják többnyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!